Ingezonden persbericht


Utrecht, Januari 2009

De nieuwe Wat & Hoe-reisgidsen: Boedapest, Lissabon en München

Gidsen waar je verder mee komt!

De Wat & Hoe-reisgidsen zijn met hun duidelijke informatie en praktische uitvoering al jaren een geliefde reisbegeleiding in binnen- en buitenland. In deze succesvolle, herkenbare serie-met-de-ringband verschijnen drie nieuwe stedentoppers: Boedapest, Lissabon en München.

Wat & Hoe-reisgidsen zijn kleurrijke reisgidsen, die door een handig formaat en een stevige ringband gemakkelijk hanteerbaar en zeer praktisch zijn. Gedetailleerde kaarten, duidelijke informatie en goede dagindelingen maken de Wat & Hoe-gidsen bijzonder populair bij jong en oud.

Wat & Hoe Boedapest

De romantiek van Boedapest, gevangen in een praktisch jasje. De negen statige bruggen, de enorme grottenstelsels, de kolossale gebouwen...¦ alles komt aan bod in deze praktische Wat & Hoe-reisgids.

Wat & Hoe Lissabon

'De witte stad' is de poëtische naam die Lissabon vaak krijgt toebedeeld. Deze stad met haar verscheidenheid aan bochtige straatjes én brede winkelavenues, lommerrijke parken en statige bouwwerken is zeker een bezoek waard. De Wat & Hoe-reisgids wijst de weg.

Wat & Hoe München

De hoofdstad van de Duitse deelstaat Beieren is bij veel mensen bekend om zijn bierkelders. De Wat & Hoe-reisgids laat zien dat deze Zuid-Duitse stad veel meer te bieden heeft: prachtige musea, levendige theaters en neogotische bouwwerken.

Wat & Hoe Boedapest

Ringbandpaperback met flappen,


208 pagina's

ISBN 978 90 215 4010 8

Prijs: ¤ 15,00

Wat & Hoe Lissabon

Ringbandpaperback met flappen,


208 pagina's

ISBN 978 90 215 3998 0

Prijs: ¤ 115,00

Wat & Hoe München

Ringbandpaperback met flappen,


208 pagina's

ISBN 978 90 215 4007 8

Prijs: ¤ 15,00

Voor informatie, acties en recensie-exemplaren kunt u contact opnemen met: Kosmos Uitgevers, Maaike Maaswinkel, tel.: 030 - 234 92 74

E-mail: promotie@kosmosuitgevers.nl

Website: www.watenhoe.nl

www.kosmosuitgevers.nl