ODS terug bij Measuremail


ODS gaat voor de online marketingactiviteiten gebruik maken van Measuremail

DORDRECHT, 20090106 -- ODS zal vanaf januari 2009 gebruik gaan maken van de e-marketing oplossing van Measuremail voor de online marketingactiviteiten. Onder andere de nieuwsbrief van ODS zal met Measuremail worden verstuurd, maar ook info omtrent prijswijzigingen zullen via e-mail doorgegeven gaan worden.

Geavanceerdheid belangrijk
Robbert Remmers, Marketing & Business Analyst van ODS vertelt: "Onze nieuwsbrieven zijn een belangrijk onderdeel van onze marketingactiviteiten. De reden om te kiezen voor de oplossing van Measuremail zijn de vergaande mogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van campagnebeheer en rapportages. Daarnaast was het aanbod van Measuremail ook nog eens het aantrekkelijkst".

Na een training door Measuremail, zal ODS volledig zelfstandig Measuremail gaan gebruiken voor de online marketingactiviteiten. ODS zal Measuremail in eerste instantie gebruiken voor het beheren van de informatievoorziening richting klanten en prospects, maar ziet in de toekomst zeker mogelijkheden voor de andere Measuremail middelen en kanalen.

Measuremail
Measuremail is een Nederlandse leverancier van een multi-channel e-marketing oplossing die gebruikers in staat stelt om zelf of geheel automatisch online communicatie campagnes via e-mail en SMS op te zetten voor zowel de B2B als de B2C markt
Voor meer informatie: www.measuremail.com

ODS BV
ODS BV is één van de grootste leveranciers van metalen en technische producten in Nederland. Zij leveren aan verschillende markten en industrieën zoals de plaatverwerkende industrie, de scheepsbouw, de constructiebedrijven, de aannemers en de installateurs. Drie van onze vestigingen zijn in de Randstad gevestigd (Amsterdam, Barendrecht en Ridderkerk) en één in Twente (Almelo). Verdeeld over de diverse vestigingen werken ongeveer 530 medewerkers. Onze organisatie heeft een open bedrijfscultuur waarin ondernemingsschap en innovatie zeer belangrijk zijn.
Voor meer informatie: www.odsbv.nl





Measuremail