Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

VOCAL SESSION olv. MARK ZANDVELD

Vanaf 6 januari, voortaan op elke dinsdag van de maand; 'VOCAL SESSION' in de Badcuyp Centrum voor Muziek. Garantie voor een spannende jazzavond vol muzikale creativiteit. Samen met ervaren jazzmusici, onder bezielende leiding van Mark Zandveld, wisselen vocalisten elkaar af tijdens de Session. Deze staat uitsluitend open voor (jazz-)zangers en zangeressen; van professioneel tot conservatoriumstudent maar ook voor de getalenteerde, serieuze amateur. De Session zal telkens worden geopend door een andere, bekende jazz-zanger(es). Op 6 januari zal de gerenommeerde Amerikaanse jazz-zangeres Deborah J. Carter als speciale gast de allereerste Vocal Session openen.

De Badcuyp vat het begrip 'Jazz' ruim op tijdens haar Vocal Sessions. Met ruimte voor uitstapjes richting singer/songwriter, latin, blues, soul en pop is het de bedoeling een podium te creëren waar deze vocalisten hun eigen plek hebben, zonder steeds achteraan te moeten sluiten bij een rij instrumentale solisten. De Badcuyp is een steeds belangrijker wordend jazzpodium. En met haar faciliteiten, vriendelijke sfeer en goede naam in Amsterdam, tevens een geschikt ontmoetingspunt voor musici en liefhebbers.

Elke dinsdag, aanvang; 21.00 uur in de Zuidpool (eetcafe) van de Badcuyp Centrum voor Muziek in Amsterdam. Toegang; E 5,-. GRATIS voor muziekstudenten en musici.

Nu ook! Vele interviews met in de Badcuyp optredende muzikanten zoals Anton Goudsmit, Preston Reed, Theo de Jong, Tom Beek, Wouter Hamel e.v.a..; www.badcuyp.nl/interviews.html. Leer ook bands/muzikanten kennen d.m.v. opnames van live optredens via www.badcuyp.nl/optredens.html; een nieuwe online service van de Badcuyp! De Badcuyp biedt een podium aan muzikale ontwikkelingen die de grenzen van muziekstijlen en culturen overschrijdt. Ze focust zich op creatieve muzikale niches en onderstromen. Voor de bezoekers biedt ze ook nog een gezonde wereldkeuken op basis van biologische produkten.

///einde persbericht///

De Badcuyp Centrum voor Muziek heeft haar winterstop van 25 december '08 t/m 4 januari '09. Wij wensen u allen prettige feestdagen toe en een succesvol 2009!!

Met vriendelijke groet,
Loek, communicatie en media Badcuyp

De Badcuyp Centrum voor Muziek
www.badcuyp.nl
Eerste Sweelinckstraat 10
1073 CM Amsterdam

020-675.96.69

Loek is aanwezig op kantooruren van maandag t/m woensdag.