Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
5 januari 2009

Uitreiking eerste INHolland Studentenpas

Morgen, dinsdag 6 januari, zal voorzitter Geert Dales van Hogeschool INHolland de eerste Studentenpas uitreiken. Hogeschool INHolland biedt al haar studenten deze speciale kortingspas aan. Ruim 9.000 studenten hebben de pas inmiddels aangevraagd. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat aan alle studenten van een hogeschool gratis een pas wordt verstrekt die studenten helpt te besparen op grote en minder grote uitgaven.

De uitreiking vindt plaats op de INHolland-vestiging in Haarlem. Voor de gelegenheid is een heuse studentenkamer nagebootst, voorzien van tweedehands meubels tot aan een computer. De studentenkamer laat zien hoeveel voordeliger je met de pas je kamer kunt inrichten.

Korting op ruim 10.000 plaatsen in Nederland
De Studentenpas biedt op 10.000 plaatsen in Nederland kortingen. Zo krijgen studenten 25% korting in meer dan 700 eetcafés in heel Nederland. Ook online krijgen studenten voordeel op vele A-merken. De verwachting is dat meerdere hogescholen en universiteiten dit initiatief zullen volgen.

De INHolland Studentenpas wordt studenten aangeboden door Hogeschool INHolland en stichting inQrowd en is een product van Studenten.net.

Over Studenten.net
Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland met ruim 230.000 leden en meer dan 20.000 bezoekers per dag. Moederbedrijf All4Students BV is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan hbo en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Studenten.net, Studentenbaan.nl, Stages.nl en Studentenkamers.nl. Op de sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, kamers, kortingen, prijsvragen, reizen, informatie over studie, carrière en vrije tijd.


---

NOOT VOOR DE redactie,