Ingezonden persbericht


Persbericht

Lindorff met ZyLAB applicatie genomineerd voor VIP applicatie van het jaar

Amsterdam, 6 januari 2009 - Lindorff, marktleider in creditmanagement en wereldwijd een van de toonaangevende spelers, is genomineerd voor de VIP applicatie van het jaar. De Integratie ZyLAB Document Store is ontwikkeld en geïntegreerd door ZyLAB, een innovatieve ontwikkelaar van Information Access Solutions.

Lindorff heeft met ZyLAB een proces geïmplementeerd dat bestaat uit het slim ondersteunen van het document verwerkingstraject en het dossiervormingsproces bij het incasseren van vorderingen. Binnen dat proces is niet alleen snelheid belangrijk, maar vooral dat de juiste informatie direct beschikbaar is voor iedereen die autorisatie heeft. De volledige beschrijving van de applicatie is te vinden op www.vipgala.nl

"We zijn erg blij dat Lindorff met deze applicatie is genomineerd voor de VIP applicatie van het jaar. Het is een toonaangevend en vooruitstrevend bedrijf. Dat wordt met deze nominatie des te meer bewezen", zegt Dr. ir. Jan Scholtes, algemeen directeur van ZyLAB.

De uitreiking van de VIP applicatie van het jaar is een jaarlijks terugkerend evenement. De applicatie van Lindorff en ZyLAB is genomineerd in de categorie 'Capturing en Input'. De bekendmaking van de winnaars vindt op 12 februari in het Palace Hotel te Noordwijk plaats.

Over ZyLAB
ZyLAB Benelux BV is een 100% dochteronderneming van het snel groeiende en winstgevende ZyLAB concern. ZyLAB - opgericht in 1983 - is een toonaangevende leverancier van Document Management software die Global 2000-bedrijven en overheden helpt bij het digitaal archiveren en beheren van miljoenen pagina's gedigitaliseerde papieren- en elektronische documenten, inclusief e-mail en multimedia. Door de complete onderzoeksmogelijkheden van ZyLAB, met hoge kwaliteit zoek- en vindopties in ruim 200 talen, kunnen gebruikers alle informatie eenvoudig online organiseren en delen. Met ruim 7.500 installaties wereldwijd en meer dan 350.000 gebruikers beschikt ZyLAB over veel ervaring en kennis in uiteenlopende bedrijfssectoren en -applicaties. ZyLAB's Europese klanten omvatten een aantal toonaangevende organisaties op het gebied van onderzoek en justitie zoals de Fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst (FIOD), Serious Fraud Office in het Verenigd Koninkrijk, de Duitse Douane (ZKA), de Zweedse belastingdienst (Skatteverket) en het Italiaanse ministerie van Justitie (Ministerio della Giustizia Italiana). Belangrijke klanten in de VS zijn overheidsinstanties als de FBI, CIA, Securities and Exchange Commission, Internal Revenue Service, Department of Homeland Security en Department of the Treasury. Daarnaast zijn ook bekende merken als Pepsico, Anheuser-Busch en Pacific Life Insurance Company klant van ZyLAB. De onderneming heeft hoofdkantoren in Amsterdam en Washington DC en regionale kantoren in Barcelona, Düsseldorf, Londen, Parijs en Singapore. Voor meer informatie: www.zylab.com