Den Haag Marketing

Persuitnodiging Dinsdag 6 januari 2009

Poster The Hague Festivals 2009 ontwerp van studenten KABK

DEN HAAG - Voor de campagneposter van de Haagse festivalperiode The Hague Festivals 2009 wordt geput uit het jonge creatieve talent dat Den Haag rijk is. Drie teams van studenten van de Koninklijke Academie Beeldende Kunsten (KABK) zijn gevraagd om een ontwerp te maken voor de campagneposter van 2009. Welk ontwerp wordt gekozen maakt wethouder citymarketing Frits Huffnagel op donderdag 8 januari bekend in het schoolgebouw van de KABK aan de Prinsessegracht.

De studenten presenteren hun posteruiting aan een deskundige jury bestaande uit wethouder Frits Huffnagel (voorzitter), directeur KABK Jack Verduyn Lunel, grafisch ontwerper Gert Dumbar en directeur Den Haag Marketing Anja Overhoff. Eén van de criteria die zij hanteren is dat het posterontwerp ook toepasbaar moet zijn op andere promotionele activiteiten zoals merchandising, website, media- en buitenreclame.

Het winnende team zal gedurende de maand juni het eigen ontwerp veelvuldig terug zien in de stad en kan de grootschalige campagne op het cv toevoegen. Bovendien krijgen zij een cheque ter waarde van ¤1000,- . The Hague Festivals bundelt gedurende de maand juni een aantal bestaande en nieuwe evenementen in Den Haag. The Hague Festivals wordt in 2009 voor de derde maal georganiseerd van 12 juni tot en met 28 juni. Bekende namen zijn Parkpop, Festival Classique, de ShoppingNight en voor het eerst dit jaar Roze Zaterdag. Meer informatie is te vinden op de website www.thehaguefestivals.com .

Het winnende ontwerp wordt op donderdag 8 januari om 17.45 bekend gemaakt in de KABK aan Prinsessegracht 4. Aanmelden graag via het volgende adres: e.schreurs@denhaag.com
---

Noot voor redactie,