Politie Zeeland


---


Z-43-2009 Hennepkwekerij ontdekt na schoorsteenbrandje, Biervliet
Door een brandje in een woning aan de Gentsestraat is dinsdagmorgen bij toeval een hennepkwekerij ontdekt.
Het brandje in een gemeenschappelijke schoorsteen werd vanmorgen rond 09.00 uur ontdekt. Omdat in de ene woning geen sporen van de brand werden gevonden, wilde de brandweer een kijkje nemen in de woning daarnaast. De bewoner wilde de brandweer niet binnenlaten. Toen hij hierop werd aangesproken door de politie, gaf hij toestemming om een kijkje in zijn woning te nemen. Al snel werd duidelijk waarom hij niemand in zijn woning binnen liet. Op de eerste verdieping werd een hennepkwekerij aangetroffen van ruim 250 hennepplanten. De bewoner, een 49-jarige Luxemburger, werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

O-44-2009 Flinke schade bij aanrijding, Brouwershaven
Op de kruising Delingsdijk/Oude Schouwsedijk vond dinsdagmorgen een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 60-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland reed over de Oude Schouwsedijk. Op de kruising met de Delingsdijk verleende hij geen voorrang aan een van linkskomende personenauto die werd bestuurd door een 39-jarige man uit dezelfde gemeente. Bij de aanrijding die volgde raakte de 60-jarige bestuurder gewond. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Daar bleek dat hij o.a. enkele ribben had gebroken en een hersenschudding had opgelopen. De andere bestuurder bleef ongedeerd. Beide voertuigen werden zwaar beschadigd weggetakeld.


W-45-2009 Automobilist rijdt op middengeleider, Middelburg
Op de Oosterscheldestraat is dinsdagmiddag rond 13.30 uur een 25-jarige Vlissinger met zijn auto op de middengeleider gereden.
Hij kwam aanrijden uit de richting van de Stromenweg toen hij ter hoogte van de Maasstraat de controle over zijn auto verloor. Hij reed op de middengeleider en vernielde daarbij ook de twee verkeerszuilen die op de geleider stonden. De bestuurder en zijn inzittende kwamen met de schrik vrij. De auto is weggetakeld.

O-46-2009 Auto in de sloot, Goes
Op de A58 is dinsdagmorgen omstreeks 10.30 uur een 53-jarige Vlissinger met zijn auto in de sloot beland.
De automobilist reed richting Bergen op Zoom toen hij door onbekende oorzaak de controle over zijn auto verloor. Hierdoor belandde hij in de sloot naast de snelweg. De 53-jarige Vlissinger bleef ongedeerd, zijn auto raakte aan de gehele rechterzijde beschadigd.





Politie Zeeland