Topdrukte op Schaatsforum.nl


DRONTEN, 20090106 -- Nederland is in de ban van het natuurijs en dat is te merken op de website Schaatsforum.nl. Niet eerder werden er zo veel berichten over natuurijs uitgewisseld.

Op het forum wisselen honderden schaatsliefhebbers informatie over de sterkte en conditie van het natuurijs uit. Per regio (Noord-, Midden en Zuid-Nederland) zijn de mogelijkheden voor schaatsen op natuurijs per locatie gerubriceerd, zoals b.v. de Oostvaardersplassen of de Weerribben. Per locatie worden dagelijks nieuwe berichten toegevoegd waarin degenen die er geschaatst hebben hun ervaringen delen. In sommige berichten worden zelfs GPS-gegevens toegevoegd om de gereden routes te visualiseren.

In de afgelopen dagen werd op Schaatsforum.nl record na record gebroken. Op de avond van 5 januari waren er bijna 400 bezoekers tegelijkertijd aanwezig. Drie dagen eerder werden er op één dag maar liefst 128.000 pageviews geteld. Daarnaast melden zich ieder uur meer nieuwe leden.

Nu de temperatuur weer ver onder het vriespunt is gedaald, bereiden veel schaatsers zich voor op nieuwe tochten. Schaatsforum.nl is daarvoor een goede informatiebron.

http://www.schaatsforum.nl





ingezonden persbericht