( BW)(FL-APLICOR) Aplicor krijgt Product of the Year Award van CIS Magazine


BOCA RATON, Fla.--(BUSINESS WIRE)--Jan 06, 2009--

Aplicor, Inc., een wereldwijd softwareleverancier van on-demand CRM (Customer Relationship Management) en ERP- (Enterprise Resource Planning) software als service-oplossing voor bedrijven (SaaS), heeft de Product of the Year Award van het Technology Marketing Corporation's Customer Interaction Solutions magazine ontvangen, de toonaangevende publicatie op het gebied van CRM sinds 1982.

"Het doet me genoegen Aplicor te eren voor hun harde werk en prestaties. Hun commitment aan kwaliteit en uitmuntendheid komen de ervaring van de SaaS gebruiker ten goede evenals het rendement voor de bedrijven die er gebruik van maken," aldus Nadji Tehrani, Executive Group Publisher en Editor-in-Chief van Customer Interaction Solutions. "Gedurende 11 jaar heeft Customer Interaction Solutions magazine de bedrijven erkend die uitmuntendheid in technologische verbetering en in ontwikkeling van applicaties lieten zien."

"Aplicor is zeer trots en buitengewoon vereerd om deze eindejaar mijlpaal-prijs van CIS Magazine te krijgen," aldus Chuck Schaeffer, CEO, Aplicor. "Dit eerbewijs erkent onze leidende positie in de software-as-a-service (SaaS) markt voor geperfectioneerde CRM software en ERP softwareoplossingen, onze bewezen reputatie op het gebied van productinnovatie, de ongeëvenaarde betrouwbaarheid van het bedrijf en onze absolute klantgerichte benadering."

The Product of the Year Award werd gebaseerd op het beoordelen van de Aplicor CRM en ERP SaaS oplossing. Aan het 11th Annual Product of the Year Award zal speciale aandacht worden gegeven in de uitgave van januari 2009 van het Customer Interaction Solutions magazine.

Neem voor aanvullende informatie contact op met Pete Koltis op PKoltis@aplicor.com.

Over Customer Interaction Solutions

Customer Interaction Solutions is al sinds 1982 een vooraanstaande publicatie in de CRM-branche. TMC, uitgever van Customer Information Systems (CIS) magazine, geeft al meer dan 30 jaar high-technology publicaties uit. Beschreven als "The Bible of the Industry" door The Wall Street Journal en "The standard industry source" door FORTUNE Magazine, zijn TMC en Customer Information Solutions magazine een vooraanstaande full-service media-organisatie die een geweldige groei doormaakt op de CRM-markt.

Over Aplicor

Aplicor is een wereldwijde software-uitgever van op abonnementen gebaseerde en hosted CRM (Customer Relationship Management) en ERP (Enterprise Resource Planning) on-demand business software oplossingen voor high growth, middle-market organisaties en ondernemingen. De CRM-applicatie brengt klanten voordeel door verbetering van de marketing-effectiviteit, het verhogen van de verkoopcijfers, het laten groeien van het klantaandeel en het verlagen van de customer churn. De ERP-applicatie biedt geïntegreerde back office financial accounting, project accounting, distributie, productie en personeels software-oplossingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.





CONTACT:



Aplicor, Inc., Boca Raton
Pete Koltis, 561-347-0300
PKoltis@aplicor.com