Opsporingsbericht : diefstal met braak in Sluis

06/01/2009 17:05

Federale Politie - Police Federale

De politie vraagt - op verzoek van de Officier van Justitie van Middelburg, Nederland en met akkoord van de federale procureur van België - om volgend opsporingsbericht te verspreiden :

(beelden bewakingscamera's)

De gerechtelijke autoriteiten van Nederland zouden graag de mannen willen kennen die in oktober van vorig jaar hebben ingebroken in een speelhal in het Nederlandse Sluis.

Tijdens de nacht van maandag 6 op dinsdag 7 oktober 2008 hebben 3 onbekende mannen ingebroken in de speelhal "Game Kingdom" aan de Nieuwstraat in Sluis. Ze richtten er heel wat vernielingen aan en gingen er vandoor met het geld uit de gokautomaten.

Twee van hen werden gefilmd door bewakingscamera's. Misschien herkent u hen wel.

Beschrijving van de daders :

1) De eerste man is struis gebouwd en licht gebruind. Hij heeft een beginnende baard. Hij droeg een zwarte jas met een kap. Op de voorkant van de jas staan witte letters en op de linkermouw het cijfer "5". Verder droeg hij een grijze pull van het merk "Nike" en een zwarte broek.

2) De tweede man is normaal gebouwd en licht gebruind. Hij droeg een grijze pull met zwarte horizontale strepen en een kap, een blauwe broek en witte schoenen. Verder droeg hij witte handschoenen en een rugzak.

Meent u deze mannen te herkennen of weet u meer over de feiten, aarzel dan niet contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 91.119.

Tips zijn ook welkom via opsporingen@politie.be

Dit opsporingsbericht kan ook lezen op de website van de politie in de rubriek "te identificeren"

DGJ-DJO/OAR-TP

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen:
Zie het origineel