Subaru


SUBARU BENELUX

Subaru en Libelle steunen Liliane fonds

Hoofddorp, 7 januari 2009

Naar aanleiding van de Libelle Puzzelmarathon hebben het weekblad Libelle en Subaru in een klap twee partijen gelukkig gemaakt!

Allereerst was dat het Liliane Fonds, dat naar aanleiding van de Libelle Puzzelmarathon najaar 2008 zo'n 140.000 euro kreeg bijgeschreven. Ten tweede was dat mevrouw A. van Zutphen uit Sint Maarten, die onlangs als winnares van de puzzelserie de sleutels van de hoofdprijs, een gloednieuwe Subaru Justy personenauto, in ontvangst nam.

Kleinschalige hulp-op-maat

De opbrengst van de Libelle Puzzelmarathon - vier weken achtereen een opgeloste puzzel insturen en ten minste twee euro per keer storten - is ten bate van het Liliane Fonds gekomen. Het doel van dit fonds is medische en sociale revalidatie mogelijk te maken voor kinderen en jongeren met een handicap in ontwikkelingslanden. Dit gebeurt, in samenwerking met lokale bemiddelaars, door rechtstreekse en kleinschalige hulp-op-maat.

Onlangs is de hoofdprijs, een Subaru Justy personenauto, overhandigd aan mevrouw A. van Zutphen uit Sint Maarten in Noord-Holland. Zij ontving de sleutels van haar nieuwe auto in de showroom van de Subaru-dealer in Aalsmeer. Op de foto ontvangt winnares mevrouw Van Zutphen (midden) haar prijs uit handen van Wieke Biesheuvel (columniste van Libelle) en Rudolph Polvliet (PR Subaru Benelux).