Ingezonden persbericht


Hotel Pulitzer op vier na hoogste binnenkomer
in de top 500 beste hotels ter wereld

PERSBERICHT, 5 januari 2009

Het memorabele en bekende Hotel Pulitzer aan de Prinsengracht in Amsterdam is, in de januari 2009 uitgave, door het Amerikaanse vakblad Travel & Leisure opgenomen in de jaarlijkse top 500 van beste hotels in de wereld. Het hotel is de op vier na hoogste binnenkomer op de lijst met haar nummer 74 en heeft als rapportcijfer een 8,7 toegekend gekregen. Hotel Pulitzer is hiermee het enige Amsterdamse hotel dat in deze top 500 voorkomt.

Het hotel is vooral geroemd om haar unieke samenstelling van 25 grachtenpanden die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De Art Gallery met vier verschillende exposities per jaar geeft het hotel de extra allure, alsmede de binnentuinen van het hotel waar men verkeert in een oase van rust. De binnentuin van het hotel is een plek waar mensen graag komen. Ook niet hotelgasten komen hier graag, om te genieten van een rustige lunch of high tea op een bijzondere lokatie midden in de historische stad Amsterdam.

Hotel Pulitzer behoort tot de prestigieuze brand Luxury Collection hotel en is daarmee onderdeel van Starwood Hotels & Resorts Worldwide. Het authentieke en exceptionele hotel bestaat uit 25 grachtenpanden, telt ruim 230 kamers, heeft een Art Gallery en een bijzondere binnentuin. hotelpulitzeramsterdam.nl


---



Ingezonden persbericht