Gemeente Reimerswaal


Uitnodiging informatieavond plan 'Schoreburg'

Geplaatst op: 07-01-2009
door: ()

op 8 januari 2009 in het gemeentehuis
De provincie Zeeland organiseert op 8 januari 2009 een informatiebijeenkomst naar aanleiding van een onderzoek naar de meest geschikte locatie voor een nieuw watergebonden bedrijventerrein in Midden Zeeland. De provincie heeft daarvoor een plan-milieueffectrapport (PlanMER) laten opstellen. Uit dit onderzoek komt locatie `Schorebrug' als meest geschikt uit de bus. Op deze locatie zijn de minste milieugevolgen te verwachten. Bovendien is deze locatie het best bereikbaar over water en weg.

Het PlanMER is gekoppeld aan de procedure voor de aanpassing van het Omgevingsplan Zeeland 2006-2012, de ontwerp-structuurvisie ten behoeve van het watergebonden bedrijventerrein Schorebrug.

Het PlanMER en de ontwerp-structuurvisie liggen in het kader van een inspraaktraject 6 weken ter inzage op verschillende locaties. De inspraakperiode loopt van 18 december 2008 t/m 28 januari 2009. Gedurende deze termijn kunt u uw zienswijzen op beide stukken schriftelijk indienen bij Gedeputeerde Staten van Zeeland, Postbus 165, 4330 AD Middelburg.

Voor het inzien van de stukken kunt u tijdens openingsuren terecht bij:
Directie Ruimte, Milieu en Water, Groene Woud 1, 4331 NB MIDDELBURG Provinciehuis, Abdij 6, 4331 BK MIDDELBURG
Gemeentehuis Reimerswaal, Oude Plein 1, 4416 AK KRUININGEN Stadskantoor Goes, M.A. de Ruijterstraat 2, 4461 GE GOES Alle stukken zijn tevens te raadplegen via de website: http://provincie.zeeland.nl/wonen/watergebonden.

De provincie Zeeland nodigt u van harte uit voor de informatieavond op 8 januari 2009 in het gemeentehuis in Reimerswaal. De avond begint om 20.00 uur. Tijdens deze avond wordt u geïnformeerd over de gemaakte keuze voor Schorebrug en wordt u in de gelegenheid gesteld daarop te reageren en uw eventuele zienswijze op het planMER en de ontwerp-structuurvisie mondeling in te dienen.