Gemeente Coevorden

Hoorzitting Commissie Rechtsbescherming

Op donderdag 8 januari 2009 houdt de Kamer grondgebonden Zaken van de Commissie voor de Rechtsbescherming een hoorzitting. Deze is in principe openbaar, maar de voorzitter kan besluiten om in beslotenheid te vergaderen. De hoorzitting wordt gehouden in Markt 5 te Coevorden en begint om 19.30 uur.

Agenda

19.30 uur Bezwaarschrift gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders van Coevorden van 4 september 2008 tot toekenning van een vergoeding wegens planschade op grond van artikel 49 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.

20.00 uur Bezwaarschriften gericht tegen het besluit van burgemeester en wethouders van 24 oktober 2008, waarbij voor de rest van het jaar 2008 vergunning is verleend voor het innemen van een standplaats voor de verkoop van kaas en aanverwante artikelen op de vrijdagmorgen op de Brink te Sleen, t.w. op de parkeerplaats naast de voormalige melkfabriekwoning (standplaatsvergunning)

Mochten de omstandigheden daartoe aanleiding geven dan kan de agenda nog gewijzigd worden. Na het horen van belanghebbende(n) en het verwerende bestuursorgaan, beraadslaagt de commissie achter gesloten deuren over het aan het betreffende bestuursorgaan uit te brengen advies.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de plv.-secretaris van de Commissie voor de Rechtsbescherming, de heer mr. H. ten Hoven, tel. 0524-598648.