Ingezonden persbericht


Spring meteen op je board met de demo van skate 2 op xbox live marketplace en playstation network

SCHIPHOL-RIJK, 7 januari 2009 - Black Box, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) heeft vandaag de demo van Skate 2 aangekondigd. De demo komt 8 januari 2009 uit op Xbox Live Marketplace en op 15 januari op PlayStation®Network. In de demo maken gamers kennis met de stad New San Vanelona waar ze met stijl en karakter kunnen skaten via de verbeterde aanpassingsmogelijkheden voor personages. Gamers krijgen een voorproefje van het uitgebreide verhaal voor één speler en coole uitdagingen op splinternieuwe locaties. In de demo van Skate 2 zitten ook twee van de online Party Play-speltypen van de game: Thrasher's Hall of Meat en Spotstrijd.

Skate 2 zet hoog in met als doel alle lef, creativiteit en de cultuur van het skateboarden over te brengen. Met twee keer zoveel tricks op zak moeten spelers hun carrière weer opbouwen en de skatescene nieuw leven inblazen. Nu gamers van hun board kunnen stappen en dingen kunnen verplaatsen, kunnen ze zelf vette spots en uitdagingen maken. Die kunnen ze vervolgens uploaden en delen met andere skaters overal ter wereld.

Skate 2 ligt op 22 januari 2009 in de winkel; het is dus een van de eerste 'must-have' games van 2009. Skate 2 is ontwikkeld door Black Box, een studio van Electronic Arts in Vancouver, British Columbia en wordt uitgebracht voor de Xbox 360® en de PlayStation®3. De game heeft een PEGI-classificatie van 16+.

###

Info over Electronic Arts
Electronic Arts Inc. (EA) is de grootste ontwikkelaar en uitgever ter wereld op het gebied van interactieve entertainmentsoftware. Het hoofdkantoor is gevestigd in Redwood City, Californië. Het in 1982 opgerichte bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling, uitgifte en wereldwijde verspreiding van interactieve software voor videogamesystemen, personal computers, mobiele telefoons en internet. Electronic Arts brengt zijn producten onder vier merknamen op de markt: EA SPORTS, EA, EA SPORTS Freestyle en POGO. In het boekjaar 2008 registreerde EA 3,67 miljard dollar aan opbrengsten en bezat het bedrijf 27 titels waarvan meer dan één miljoen exemplaren zijn verkocht. EA's homepage en online gamesite zijn te vinden op www.electronicarts.nl. Ga voor meer informatie over de producten van EA en de volledige teksten van persberichten naar http://info.ea.com.

EA, EA SPORTS, EA SPORTS Freestyle en POGO zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Electronic Arts Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. PLAYSTATION is een geregistreerd handelsmerk van Sony Computer Entertainment Inc. Microsoft, Xbox en Xbox 360 zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation en worden onder licentie gebruikt. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van de respectieve eigenaren.




Ingezonden persbericht