Faster Forward verbetert service met start Faster Forward Interactive

08/01/2009 08:49

Faster Forward B.V.

Faster Forward, de bouwer van Elements (de webgebaseerde totaaloplossing voor de financiële sector en makelaardij), heeft met Faster Forward Interactive B.V. een nieuw bedrijf opgericht. Als directeur is Kees Haverkamp aangesteld.

"Faster Forward Interactive zal zich specifiek gaan toeleggen op online marketing, de ontwikkeling van websites en online klantenportals. Faster Forward had al veel ervaring met het bouwen van zeer uitgebreide websites met uiteenlopende functionaliteiten en wil met de oprichting van Faster Forward Interactive haar dienstverlening nog verder professionaliseren en uitbouwen. De één op één integratie met Elements maakt dit tot een unieke combinatie", aldus Kees Haverkamp.

Kees Haverkamp: "Op ons portfolio staan ondermeer de websites van De Hypotheekshop, Hypodomus, ZwitserLeven i-Pensioen en de Rotero groep. Op dit moment zijn we bezig met de websites van Stichting Excellent Advies, Toshiba Europe en Miss Montreal en met de doorontwikkeling van de Hypodomus-website."





http://www.fasterforward-interactive.nl