VHZC - een nieuwe koers voor de chartervaart

08/01/2009 12:20

Quo Vadis Charters

Welkom bij de VHZC, de Verenigde Holland Zeil Compagnie!

Als vanouds staan wij Nederlanders bekend om onze handelsgeest, lef, innovatie, creatieve oplossingen, vrij en flexibel (kunnen) manoeuvreren. Wij zouden geen zeevarende natie meer zijn als wij behalve in Nederland ook nu nog overzee de grootste bijdrage leveren aan de zeilende beroepsvaart. Niet meer met vracht, maar nu voor vakantie, plezier en ontspanning, meetings en incentives, nationaal én wereldwijd!

Wij beschikken niet alleen over de grootste vloot, maar ook over het meest milieuvriendelijke en duurzame (groeps)vervoermiddel: Zeilschepen!

De VHZC bepaalt graag samen mét de klant de koers. Dat komt goed uit, er werken echte mensen die de klant persoonlijk meenemen om met een luisterend oor de maritieme ideeën uit te werken, voor het aanbieden van praktische informatie, het zoeken naar passende antwoorden en het wegwijs maken in de vele mogelijkheden.

Wij laten niemand verdwalen in de vloot van ruim 500 schepen, voor de landrotten en aanstaande varensgasten doorgaans onbegonnen werk in de maritieme wereld! Wij kennen de vloot, de schippers én het vaargebied.

Het gras is groener bij de buren, maar het water is blauwer bij ons.

Nederland mag dan klein van stuk zijn, als bestemming doen de Friezen aan beide zijden van het IJsselmeer en de Zeeuwen zeker niet onder voor de rest. Zowel de schepen als de unieke locaties aan de wal zijn voorzien van alle benodigde hightech-snufjes die uw evenement tot een succes maken.

Maar ook de authentieke zeilervaring, zonder al die moderne tuigage is mogelijk.

Back to basic!

Op de deels historische, maar zeer professioneel georganiseerde schepen kan men ook terecht voor vergaderingen, incentives en diners. En als men er dan toch is, kun je middenin het water net zo goed een nachtje (of twee) op deze schepen blijven slapen.

Geheel in Hollandse stijl. En die stijl is verrassend aangenaam!

De klant maakt zelf de keuze uit de aangeboden mogelijkheden, de diensten van de VHZC zijn gratis.

Dat kost ons wel wat meer tijd, maar dat hebben wij er graag voor over.

De VHZC staat voor:


- Persoonlijke behandeling van de aanvraag, de reis en (reis)verwachtingen


- Grote diversiteit, gericht op ontdekking, avontuur, natuur, milieu, historie, maritieme ervaringen en een breed aanbod van verschillende schepen binnen & buiten Nederland.


- Varen op het juiste schip op het juiste vaarwater


- Optimale voorwaarden voor een goed product voor een goede prijs met een goede mix van gastvrijheid en beleving.

Aanmonsteren? Kijk voor meer informatie op www.vhzc.nl

Welkom aan boord!

De Verenigde Hollandse Zeilvaart Compagnie(C) / VHZC(C) is en initiatief van Quo Vadis Charters

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.vhzc.nl