Zorgportefeuille IAK Verzekeringen groeit tot meer dan 200.000.

08/01/2009 14:25

IAK Verzekeringen

IAK Verzekeringen heeft per 1 januari 2009 het aantal van 200.000 zorgverzekerden overschreden. De sterke groei van de zorgportefeuille is opnieuw het gevolg van een geslaagde samenwerking met Meeús Assurantiën. Hierbij heeft Meeús een deel van de collectieve zorgverzekeringen ondergebracht bij IAK Verzekeringen, specialist in collectieve verzekeringen. Ook heeft een actieve wervingscampagne onder de IAK zorgportefeuille zijn vruchten afgeworpen.

Over IAK Verzekeringen

IAK Verzekeringen is een eigentijds assurantie-intermediair/volmachtbedrijf in Eindhoven. 80 jaar ervaring maakt IAK Verzekeringen tot een specialist op het gebied van bedrijfs- en collectieve (personeels)verzekeringen. IAK Verzekeringen behartigt de assurantiebelangen van vele toonaangevende bedrijven en behoort tot de top van het Nederlandse assurantie-intermediair/volmachtbedrijf. De 350 medewerkers van IAK Verzekeringen bieden bedrijven en hun medewerkers een compleet pakket aan verzekeringen en financiële diensten.

IAK Verzekeringen maakt deel uit van de Unirobe Meeús Groep. De Unirobe Meeús Groep, onderdeel van AEGON, is één van de grootste, landelijke dienstverleners in verzekeringen, hypotheken en onroerend goed. De organisatie heeft ruim 3.000 medewerkers en 80 vestigingen in Nederland.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.iak.nl


Noot voor de redactie:

noot voor de redactie (