Politie Noord-Holland-Noord

Getuigenoproep gewapende overval op coffeeshop

Heerhugowaard, 08-01-2009 o Woensdagavond heeft er op de Raadhuisstraat een gewapende overval plaatsgevonden op een coffeeshopmedewerker. De man was rond 23.25 uur van de coffeeshop op weg naar zijn auto, die voor zijn zaak geparkeerd stond toen hij werd overvallen door vier jongens. De medewerker werd bedreigd met een wapen en moest zijn tas, met daarin de kassaopbrengst, afstaan. De daders gingen er vandoor in de richting van de Bickerstraat.

De daders zijn tussen de 18 en 25 jaar en spraken met een Turks/Nederlands accent.

Van de daders is het volgende signalement bekend:


· Dader 1 droeg een donkere stoffen winterjas met capuchon tot over de heupen, hij droeg een roodkleurige sjaal waarmee hij zijn gezicht afdekte en een donkerkleurige broek. Hij is tussen de 1.80 en 1.85 lang.


· Dader 2 droeg een witte muts met zwarte opdruk, een donkere stoffen winterjas met capuchon tot over de heupen en een donkerkleurige broek. Hij is 1.70 tot 1.75 lang.


· Dader 3 had een donkerkleurige muts op, droeg een donkere jas en een donkerblauwe spijkerbroek. Hij is 1.80 tot 1.85 lang.


· Dader 4 droeg donkere kleding en is 1.75 tot 1.85 lang.
De politie is voor haar onderzoek op zoek naar getuigen. Heeft u op of in de omgeving van de Raadhuisstraat of Bickerstraat woensdagavond iets verdachts gezien? Of heeft u anderszins informatie die van belang kan zijn bij de opsporing van de daders? Neemt u dan contact op met de recherche in Heerhugowaard, via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).