FloraHolland


Taarten voor forse omzetgroei op klok FloraHolland Rijnsburg

RIJNSBURG, 8 januari 2009 (persbericht) - Klanten die in het afgelopen jaar een omzetgroei van meer dan 500.000 euro op de klok van FloraHolland Rijnsburg realiseerden, kregen in de eerste week van het nieuwe jaar een feestelijke taart. Vestigingsmanager Dirk Hogervorst, accountmanagers en veilingmeesters bezorgden de taarten bij vijftien groothandelaren, die in 2008 een half miljoen euro extra of méér omzetten via de Rijnsburgse klokken. Zes van deze bedrijven realiseerden de omzettoename via Kopen Op Afstand (KOA).

In 2008 was op FloraHolland Rijnsburg over de gehele linie sprake van assortimentsuitbreiding. Ook bij de plantenklok was sprake van groei. De verkoop via Kopen op Afstand (KOA) is in Rijnsburg vorig jaar met 30% gestegen.
In 2009 wordt de afmijnzaal van vestiging Rijnsburg vernieuwd. Hiermee speelt Rijnsburg in op klantenwensen. Het aantal klokken wordt uitgebreid van zes naar zeven. Op twee van de zeven klokken wordt beeldveilen ingevoerd. Bij beeldveilen komen producten niet meer voor de klok langs, maar worden met een foto getoond. Als eerste onderdeel van de vernieuwing van de afmijnzaal worden alle kopersbanken vervangen. Eind 2009 is de nieuwe afmijnzaal gereed.

Fotobijschrift: Bart Verdel van Verdel Bloemenexport BV (links) ontvangt de taart uit handen van vestigingsmanager Dirk Hogervorst