Gemeente Schiedam


Januari

Inrichting Nolenslaan op koers

07 januari 2009

De afgelopen maanden is er veel werk verzet op en rond de Nolenslaan. In het voorjaar vinden de laatste afrondende werkzaamheden plaats om de laan een extra groene uitstraling te geven. Het grootste deel van de werkzaamheden is, zoals toegezegd, inmiddels afgerond. De inrichting van het gebied is gewijzigd, de bestrating is verbeterd, er is een apart fietspad aangelegd en de winkelstrook is beter toegankelijk voor het winkelend publiek.

Wethouder Maarten Groene deelde erwtensoep uit. Foto: Jan van der Ploeg

Om deze verbeteringen van de Nolenslaan te vieren, is de laan op zaterdag 20 december in feestelijke kerstsferen gehuld. Wethouder Maarten Groene verwelkomde omwonenden van de Nolenslaan in een echt kerstdorp, dat ter hoogte van de Knabbelfarm was opgezet. Daar hieven zij gezamenlijk een glas warme chocolademelk op de feestdagen, maar vooral op de nieuwe uitstraling van de laan.
Daarnaast was er een echte kerstman aanwezig, werd gratis erwtensoep geserveerd en brachten een troubadour en een klein ensemble kerstliederen ten gehore. In t Puttertje konden 55-plussers een kopje koffie of een glaasje Glühwein komen drinken.

Klik hier voor meer informatie.