Ingezonden persbericht

Almere, 22 december 2008

Gastoptreden jong regionaal talent Kenny Redjopawiro
Almeerder treedt op met Jeans in Schouwburg Almere

Jeans 18
Jeans never can say goodbye
Do 8 januari 2009
Aanvang: 20.15 uur
Prijs: rang 1 E 26,00 / rang 2 E 23,50 / rang 3 E 21,00

Jeans 18, een aaneenschakeling van tophits in een spetterende show, wordt één groot feest. Als klap op de vuurpijl zal Almeerder Kenny Redjopawiro, hét regionale talent van de Kunstlinie, tijdens de voorstelling een gastoptreden doen.

Aanvankelijk gingen de makers van Jeans ervan uit dat het een eenmalige affaire zou zijn, maar het overweldigende succes van Jeans 1 smeekte om een Jeans 2 en dat leidde weer tot een Jeans 3. Inmiddels is dit alweer de achttiende uitvoering, waarin de allermooiste en bekendste hits voorbij komen.

Gastoptreden regionaal talent
De voorstelling Jeans Never can say goodbye in Schouwburg Almere wordt helemaal bijzonder met het gastoptreden van Kenny Redjopawiro uit Almere, leerling van de Kunstlinie en hét regionale talent van dit moment. De negentienjarige Kenny zal een typisch jaren zestig nummer zingen, bijgestaan door de acht jonge talenten van Jeans.

Informatie en kaarten reserveren
Kijk voor meer informatie op www.schouwburgalmere.nl. Hier kunnen ook kaarten worden gereserveerd. Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te reserveren via het bespreekbureau, telefoon 036 - 84 55 555. Het bespreekbureau van Schouwburg Almere is te bereiken van dinsdag t/m zondag, van 13.00 tot 20.45 uur.

Noot voor de redactie /