Ingezonden persbericht


Persbericht

PGGM brengt deel effectencustody onder bij KAS BANK

PGGM brengt de custody van een deel van de door haar beheerde effecten onder bij KAS BANK. Dit zijn beide bedrijven overeengekomen. Het betreft de waardepapieren van een deel van de Europese aandelen die PGGM beheert namens Pensioenfonds Zorg en Welzijn. De overeenkomst is onderdeel van de samenwerking tussen PGGM en KAS BANK.

Over PGGM
PGGM is een vooraanstaande pensioenuitvoeringsorganisatie en vermogensbeheerder. PGGM verzorgt voor Pensioenfonds Zorg en Welzijn de uitvoering van de pensioenregeling en het vermogensbeheer. PGGM heeft EUR 72 miljard pensioenvermogen belegd van ruim 2 miljoen (oud-)werknemers in de sector zorg en welzijn.

Over KAS BANK
KAS BANK is een zelfstandige Europese specialist in zakelijke effectendienstverlening. Als onafhankelijke bank vormen wij de schakel tussen professionele financiële instellingen binnen Europa en daarbuiten. Onze focus is gericht op toegevoegde waarde dienstverlening aan nationale en internationale partijen in de pensioen- en effectenwereld. Daarbij opereren wij vanuit het marktperspectief van onze cliënten. Maatwerk en transparantie staan in onze dienstverlening centraal. KAS BANK is gevestigd in Amsterdam, Londen, Frankfurt am Main en Wiesbaden.

Zeist/Amsterdam, 8 januari 2009

()