Ingezonden persbericht


+++ Persbericht +++ Persbericht +++ Persbericht +++

Wijnproeverij aan boord Kijken, ruiken, proeven en genieten zijn de ingrediënten van dit nieuwe groepsarrangement. Wijnkoperij l'Ardèche en Holland International Rondvaart hebben de handen ineen geslagen.

Wijn proeven op Amsterdamse grachten

(QWP Eemnes Thu, 08 Jan 2009 11:18:00 GMT) - Voor groepen vanaf 30 personen tot maximaal 50 personen is het mogelijk om de lekkerste wijnen te proeven en gelijk te genieten van de Amsterdamse grachten. De proeverij begint met een glas Champagne en een amuse van Tzar Caviar. Na het welkomstwoord zullen er vijf wijnen worden geproefd. Dit zullen witte, rosé en rode wijnen zijn. Om uw smaak te neutraliseren, en omdat het gewoon lekker is, zullen er tussendoor Franse kazen en worsten uit de streek worden geserveerd. De wijnproeverij duurt ongeveer twee uur en u vaart door de prachtige oude binnenstad. Wijnkoperij l'Ardèche Wijnkoperij l'Ardèche (http://www.lardeche.nl) is gestart in 2006 en richt zich voornamelijk op het hogere segment wijnen. De domeinen brengen wijn van top kwaliteit die men vroeger niet zou verwachten uit de Ardèche. De wijnen voor de proeverij worden precies op de juiste temperaturen geschonken en de vakmensen van Wijnkoperij l'Ardèche vertellen waar en hoe de wijnen geproduceerd worden en welke geuren en smaken u kan herkennen. Meer informatie en reserveren De wijnproeverij aan boord is voor groepen vanaf 30 personen. De kosten zijn ¤ 55,- per persoon incluusief btw. Deze prijs is inclusief twee uur boothuur, vertrek vanaf onze steiger tengenover het Amsterdam Centraal Station, de wijnen en hapjes en de bediening. Voor meer informatie en reserveren kunt u contact opnemen met onze Sales afdeling op telefoonnummer 020-622 77 88. Meer informatie over Wijnimport l'Ardeche
Holland International Rondvaart biedt een breed assortiment rondvaarten. De 100 Highlights Cruise, Ultimate Cruise, Candlelight Cruise en de Dinner Cruise.

Vragen over dit persbericht kunt u stellen aan
Bob Assie (Wijnkoperij l'Ardèche)
T: 035 52 44 0 44
E:

Bedrijfsgegevens
Wijnimport l'Ardeche
Meentweg 37a
3755 PA Eemnes
Nederland

T: 035-5244044
F:
E: info@lardeche.nl