Ingezonden persbericht


Persbericht

Strategy Partners kennispartner voor DocuFacts

Het document management nieuws vertaald in een opinie.

Driebergen, januari 2009. Het marktonderzoek- en strategisch adviesbureau Strategy Partners Nederland BV zal als kennispartner gaan optreden voor DocuFacts. Docufacts is de site en nieuwsbrief die een groot aantal Enterprise Content Management professionals dagelijks voorziet van het laatste nieuws, ontwikkelingen, trends en gerelateerde informatie. Strategy Partners zal voortaan via de website en de nieuwsbrief ingaan op de trends en ontwikkelingen van deze markt.

De samenwerking tussen Strategy Partners en DocuFacts houdt in dat een aantal initiatieven zullen worden ontwikkeld die de kennisdeling onder de leden van DocuFacts verder zullen vormgeven. Strategy Partners zal via de nieuwsbrief elke maand een reactie geven op de trends en ontwikkelingen in de industrie van Enterprise Content Management. Het betreft hier dan vooral de gebieden printing, output management, archivering, documentautomatisering en -distributie. Overige initiatieven in 2009 zullen worden ontwikkeld zijn onder andere;
· Vraag en antwoord - leden kunnen een vraag stellen die door de experts van Strategy Partners zullen worden beantwoord;
· Industrie seminar - kleinschalig en met een specifiek onderwerp;
· Training sessies;

· Exclusieve aanbiedingen met betrekking tot de rapporten van Strategy Partners Nederland BV.

Johan Kosters, initiatiefnemer van DocuFacts: "Voor organisaties is het van groot belang om snel en goed inzicht te krijgen in de mogelijkheden om documentintensieve bedrijfsprocessen te verbeteren. Urenlang Googlen en honderd websites bezoeken is niet bepaald efficiënt; bovendien wil je snel een overzicht van de mogelijkheden op de Nederlandse markt. Via Docufacts brengen we gebruikers en oplossingen van aanbieders bij elkaar. Toegang tot de juiste vakinformatie, klantcases en whitepapers helpt organisaties sneller te innoveren. Ik ben dan ook zeer verheugd dat Strategy Partners met haar kennis het Docufacts initiatief op actieve wijze ondersteunt."

Oscar Dubbeldam, Partner Strategy Partners Nederland: "DocuFacts heeft zich in de afgelopen tijd snel ontwikkeld tot de bron voor onafhankelijke informatie op het gebied van Document Management binnen de Benelux. Onafhankelijkheid is voor Strategy Partners erg belangrijk. Daarnaast merken we in onze dagelijkse activiteiten bij leveranciers en gebruikers dat er nog veel onduidelijkheid is en onbekendheid met de integratie van Document Management, de bedrijfsprocessen en Output Management. DocuFacts is dan een ideaal medium om de lezers daarover te informeren."

DocuFacts - Postbus 198 - 2000 AD - Haarlem - www.docufacts.nl - e-mail: redactie@docufacts.nl

DocuFacts
Docufacts.nl is hét onafhankelijke online kennisplatform voor documentprofessionals in Nederland en België en ondersteunt gebruikers, organisaties en aanbieders bij het inrichten, optimaliseren en innoveren van documentprocessen. Op Docufacts is alle belangrijke vakinformatie eenvoudig en snel toegankelijk via thema's, bedrijvengids, productengids, vaknieuws, vakevenementen, klantcases, whitepapers, en marktonderzoeken.

Docufacts is voor documentprofessionals ook het platform voor loopbaanontwikkeling, waaronder de Docufacts LinkedIn Groep, vacatures en deelname aan conferenties.

Voor meer informatie zie: www.docufacts.nl

Strategy Partners - Willem van Abcoudelaan 11 - 3971 AA Driebergen - Website: www.strategy-partners.nl - e-mail: contact@strategy-partners.nl

Strategy Partners
Strategy Partners is een innovatieve analyseorganisatie met research en advies activiteiten in specifieke segmenten van de IT-markt. Zij levert resultaat gedreven, pragmatisch en direct uitvoerbare adviezen die organisaties helpen oplossingen of systemen te verkrijgen en effectief in gebruik te nemen. De onderzoek- en adviesdiensten ondersteunen tevens bedrijven die betrokken zijn bij mergers/acquisities en strategische allianties. Voor IT-leveranciers, systeemintegrators en dienstenleveranciers worden cruciale "go-to-market"-strategieën, actuele marktkwalificatie en -segmentatie en gedetailleerde analyse en informatie geleverd om de markten in Europa te bedienen en te benutten. Voor meer informatie zie: www.strategy-partners.nl.