Alexa.com wijst uit: DagjeWeg.NL de grootste


DagjeWeg.NL bouwt voorsprong uit

EDE, 20090108 -- DagjeWeg.NL (www.dagjeweg.nl) is ook in 2008 de grootste site op het gebied van dagtoerisme. De forse groei uit 2007 zette door. Met 2,4 miljoen bezoeken en duizenden uitstapjes blijft DagjeWeg.NL nummer één voor de Nederlandse dagtoerist. Cijfers van Alexa.com wijzen dat uit.

Vanaf het ontstaan in 2001 is DagjeWeg.NL dé vraagbaak voor de Nederlandse toerist. Met een team van journalisten investeert DagjeWeg.NL al jaren in onpartijdige inhoud, waardoor DagjeWeg.NL een bekende naam heeft opgebouwd.

10 miljoen bezoekers
In 2009 verwacht DagjeWeg.NL de 10-miljoenste bezoeker. Met elke dag tot 20.000 bezoeken en een `nieuw bezoekpercentage' van ruim 73% bereikt DagjeWeg.NL jaarlijks miljoenen mensen. Achter veel bezoekers schuilen gezinsleden, voor wie de bezoeker een uitstapje zoekt. Anderen zoeken weer ideetjes voor een vriendinnendag, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeestje.

Vrouwen
Meestal plannen vrouwen het uitstapje, ongeveer 70% van de bezoekers is dan ook vrouw. Jaarlijks bereikt DagjeWeg.NL een miljoen gezinnen, 58% van de bezoekers heeft kinderen. Achttien procent woont alleen, met of zonder kinderen, en het merendeel van de bezoekers (98%) is 25 jaar of ouder.