Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Auto-importeur Pon Holdings BV sommeert de Populistische Omroep Nederland tot naamswijziging en het gebruik van de afkorting 'PON' te staken

Op woensdag 7 januari verliep om 17. 00 uur de termijn die de auto-importeur Pon Holdings BV aan de nieuwe Populistische Omroep Nederland (P.O.N.) had gesteld om toe te zeggen tot naamswijziging over te gaan en het gebruik van de afkorting 'PON' te staken. Dit omdat de auto-importeur Pon schade zou lijden door 'inbreukmakend en ook overigens onrechtmatig handelen' van de Populistische Omroep Nederland (P.O.N.) waarvoor zij de Populistische Omroep Nederland P.O.N. volledig aansprakelijk houdt.

Aangezien het importeren van auto's volgens de Populistische Omroep Nederland toch heel wat anders is dan de omroepwereld waar de P.O.N. een rol in hoopt te gaan spelen en de kans op verwarring dus nihil is, heeft de P.O.N. niet aan de eis van de auto-importeur willen voldoen.

Het bevreemdt de Populistische Omroep Nederland dat de auto-importeur juist de P.O.N. als doelwit voor mogelijke juridische acties heeft uitgekozen. Een korte zoektocht via 'Google' op internet leert dat er veel meer organisaties zijn die zich van de afkorting 'PON' bedienen zonder dat zij - voor zover bekend - tot op heden door Pon Holdings BV zijn gesommeerd tot naamswijziging en het staken van het gebruik van de afkorting.

De Populistische Omroep Nederland (P.O.N.) ziet eventuele juridische stappen van de auto-importeur met vertrouwen tegemoet.

Meer informatie:

1e woordvoerder: Ronald Sörensen (voorzitter), T 06 23200034, email: r.sorensen@omroeppon.nl
2e woordvoerder: Ronald Kaatee (secretaris), T 06 29522180, email: r.kaatee@omroeppon.nl

website: www.popned.nl