Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Athlon Car Lease breidt directie uit.

Marc Kurstjens benoemd tot operationeel directeur en Arjen van der Lugt tot directeur strategische samenwerking

Almere, 05 januari 2009 - Marc Kurstjens (41) is benoemd tot operationeel directeur van Athlon Car Lease Nederland B.V. Hij volgt per 1 januari 2009 Arjen van der Lugt (50) op, die benoemd is tot directeur strategische samenwerking.

Marc Kurstjens begon zijn automotive-carriere in 1997 als hoofd Credit Control bij Athlon Car Lease (destijds Interleasing). In 2001 maakt hij de overstap naar Commercie waar hij in 2007 verantwoordelijk werd voor de regionale vestigingen. In 2008 werd hij manager fleetservices. In zijn nieuwe functie zal Marc zich richten op de afdelingen Inkoopauto's & Bedrijfswagens, R.O.B., Schade, Verhaal, Assurantie, Rental Services, en Wagenparkbeheer & Analyse. Marc is met dit pakket eindverantwoordelijk voor de operationele dienstverlening naar de klant en de berijd(st)er en voor het beheer van het park.

Arjen van der Lugt is sinds 1981 in dienst en vanaf 2000 was hij operationeel directeur. Per 1 januari 2009 zal hij als directeur strategische samenwerking zich richten op de samenwerking met strategische partners en de synergie met De Lage Landen en de Rabobank, waar Athlon Car Lease onderdeel van uitmaakt. Daarnaast stuurt Arjen in zijn nieuwe rol de afdelingen Strategische Inkoop, Remarketing en Logistiek aan en is hij verantwoordelijk voor de huisvesting.

Arjen van der Lugt: "We hebben gekozen voor de splitsing in werkzaamheden vanwege onze schaalgrootte en het belang dat Athlon Car Lease hecht aan verregaande strategische samenwerking waarbij partners steeds meer komen tot procesintegratie. Ik ben ervan overtuigd dat we op deze manier de belangen goed kunnen waarborgen."

Over Athlon Car Lease

Athlon Car Lease is met 128.000 auto's marktleider op het gebied van autoleasing. Naast leasing biedt Athlon Car Lease verhuur aan via de eigen verhuurvloot, Rental Services. Athlon Car Lease heeft ruim 600 medewerkers in Nederland en is onderdeel van De Lage Landen International, een 100% dochter van de Rabobank. Het hoofdkantoor van Athlon Car Lease is gevestigd in Almere, maar daarnaast staan kantoren in Heerenveen, Alkmaar, Nieuwegein, Rotterdam, Rijswijk, Nijmegen en Oss. Internationaal is Athlon Car Lease actief met kantoren in Duitsland, België, Luxemburg, Frankrijk, Polen, Portugal en Spanje. Daarnaast biedt het bedrijf leasing aan met Fleet Synergy International.

Het bedrijf heeft als doel de meest klantgerichte leasemaatschappij van Nederland te zijn, en heeft kwaliteit, klanttevredenheid en regionale betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Meer informatie vindt u op www.athloncarlease.nl.

Noot voor redactie,