Gemeente Cromstrijen


Speciale editie Cromstrijen magazine


08-01-2009

Vanaf woensdag 7 januari 2009 is het Cromstrijen magazine van januari 2009 huis-aan-huis in Cromstrijen bezorgd. Deze editie staat in het teken van het 25-jarig bestaan van de gemeente Cromstrijen. Op 1 januari 2009 was het 25 jaar geleden dat de gemeente Cromstrijen ontstond door samenvoeging van de gemeenten Klaaswaal en Numansdorp.

Inhoud

Het Cromstrijen magazine biedt u weer leesplezier. Bijvoorbeeld een interview tussen de huidige burgemeester Janssen en de oud-burgemeester Broekhuis en een grote tijdsbalk met daarin gebeurtenissen van de afgelopen 25 jaar.

Geen exemplaar

Heeft u geen exemplaar ontvangen, dan kunt u er een afhalen bij het gemeentehuis of in de bibliotheek in Klaaswaal of Numansdorp. Daarnaast vindt u hier een digitale versie van het magazine.

Laat het ons weten!

Schiet u na het lezen van het magazine leuke of bijzondere herinneringen te binnen? Laat het ons weten per mail magazine@cromstrijen.nl of per post Gemeente Cromstrijen, antwoordnummer 633, 3260 VN Numansdorp. Ontvangen reacties plaatsen wij op de internetsite en in deze informatiepagina.