Sea Side Show:Trends 2009 in speelgoed, geschenken & modeaccessoires

08/01/2009 11:18

KORTRIJK XPO

Vakbeurs SEA SIDE SHOW presenteert de nieuwste trends voor 2009 op het vlak van speelgoed, mode accessoires, bureelbenodigdheden, papierwaren en geschenkartikelen

In een branche waar rages en modes elkaar snel opvolgen krijgt de aankoper de soms moeilijke taak om die producten te gaan selecteren die het in 2009 gaan maken bij het grote publiek.

Met als achtergrond de economische crisis en de daarbij gepaard gaande besparingen op alle vlakken is het ook voor deze sector niet evident de juiste selectie te maken. Variatie in aanbod en prijs is dan ook een extra troef!

Sea Side show presenteert een gevarieerd aanbod van papierwaren en bureelbenodigdheden over geschenken, gadgets en mode accessoires tot speelgoed en souvenirs.

De variatie is er zowel in type producten als in prijs en kwaliteit. Sea Side Show biedt dan ook een getrouw en correct beeld van wat de markt te bieden heeft met voor iedereen en elk budget wat wils.

Deze vakbeurs vindt voor het eerst plaats in Kortrijk Xpo, na een carrière van meer dan 30 jaar verhuist de beurs van het Media Center in Oostende (dat alle activiteiten stopzet) naar Kortrijk Xpo. De vakbeurs behoudt haar naam en de kust wordt ingeruild voor de Kortrijkse Leieboorden.

Van 11 tot en met 13 en van 18 tot en met 20 januari 2009 presenteren 100 groothandels, invoerders en fabrikanten het heel diverse aanbod aan de gespecialiseerde vakhandel tijdens de vakbeurs SEA SIDE SHOW.

De organisatie plaatst innovaties in de kijker op het forum van de INNOVATION AWARD, bezoekers bepalen in diverse categorieën de winnaars.

Uit het ruime en diverse aanbod selecteren wij enkele in het oog springende nieuwigheden, binnenkort ook verkrijgbaar in de betere vakhandel.

BATACUDA: Jewels on the skin met ECO label - een tattoo die er geen is

Batacuda is een unieke juwelenlijn. Met organische vormen, levendige kleuren en een natuurlijk gevoel voor het Eco plastisch materiaal.

Het heeft een TATTOO verschijning als de juwelen gedragen worden.

Bovendien is het materiaal sterk, flexibel en waterproof. De sieraden strelen de huid , ze vormen en bewegen mee met het lichaam.

(verdeler: Bliss - Waasmunster)

Fuzzy Friends: Relaxerende knuffels, het ideale bedvriendje - ook voor volwassenen!

De Fuzzy Friends knuffels hebben een buikzakje gevuld met Britse graankorrels (Cotswold) die doordrongen zijn met pure essentiële oliën.

Knuffel de knuffel en u ervaart een relaxerend effect!

(verdeler: Gyp - Ruddervoorde)

Pabobo Lumilove Barbapap: veilig nachtlampje dat mee kan in bed

Dit lampje maakt gebruik van het inductie principe om zichzelf op te laden, noem het maar draadloos opladen. Zodra je het lampje van zijn oplaadplatform wegneemt gaat het automatisch aan. De lamp wordt niet warm en is door het gebruik van LED zeer zuinig in verbruik. Het lampje brandt ongeveer 12 u na elke oplaadbeurt. Voor heel veel ouders zijn de vrolijke Barbapapa figuurtjes bovendien puur jeugdsentiment.

(Verdeler : Mercator Trading - Moen)

G-CUBE : PC Accessoires met vrouwelijke touch!

Deze stijlvolle en functionele pc accessoires zijn ontworpen door vrouwen en voor vrouwen breng en kleur en vrolijkheid op je bureau.

Het gamma bevat optische, laser-en draadloze muizen, toetsenborden, laptopskins, USB hubs en webcams. Voor wie houdt van verandering: er zijn 5 verschillende designs beschikbaar: Enchanted, Black & White, Aloha, Mad for Plaid en Leopard.

(verdeler: Goldata Electronics - Antwerpen)

KIDDI MOTO: Vroeg en verantwoord op de moto!

Originele uitvoering van een evenwichtsfietsje. Kinderen die al bij jonge leeftijd speelden met een evenwichtsfiets gaan veel vlugger en gemakkelijker leren fietsen.

SPEKTRO RC CAR: Bestuur je eigen RC car: experimenteren, rekenen en racen!

Spektro is een serie experimenteerboxen waarmee kinderen op een eenvoudige manier elektriciteit leren kennen. De losse verbindingen worden door middel van eenvoudige drukknopverbindingen op elkaar geklikt waardoor verschillende circuits gebouwd worden.

Deze revolutionaire auto kan je helemaal zelf programmeren. Op het plateau op de auto maak je de elektrische circuits aan de hand van het opdrachtenboek. Elk schema geeft de auto en de afstandsbediening andere mogelijkheden. Zo bepaal je zelf hoe de auto reageert op draadloze afstandsbediening. De Spektro RC Car kan elke kant oprijden, zijn lichten laten knipperen, toeteren en nog veel meer.

(verdeler: Spega - Brecht)

Meer info:

Kortrijk Xpo - Sea Side Show:

Isabelle Fruy

Tel :+ 32(0) 56 24 11 11

seasideshow@kortrijkxpo.com

www.seasideshow.be

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel