Ingezonden persbericht


Persbericht

Oplage National Geographic Traveler en Junior stijgt fors

Diemen, 8 januari 2009

National Geographic Traveler is het snelst groeiende blad in de categorie reis- en recreatiebladen, blijkt uit de net gepubliceerde cijfers van uit HOI. De betaalde kernoplage is ten opzichte van het vorige kwartaal met maar liefst 54% gestegen. De verspreidde oplage van National Geographic Traveler bedraagt meer dan 47.000 exemplaren. Daarmee stijgt het magazine van de 7e plaats naar de 3e plaats binnen dit bladensegment.

Ook National Geographic Junior steeg in het 3e kwartaal van 2008 . De betaalde kernoplage van deze titel is 41.543. Dit is een stijging van ruim 5% in vergelijking met hetzelfde kwartaal vorig jaar.

National Geographic Traveler neemt de lezer 4 keer per jaar mee naar exotische bestemmingen en spannende steden, ver weg maar ook binnen Europa. De boeiende reportages zijn voorzien van prachtige fotografie waar National Geographic bekend om is. National Geographic Junior informeert de jonge lezer maandelijks op een toegankelijke manier over de wereld en laat zien hoe boeiend ze is. Beide titels zijn uitgaven van G+J Uitgevers.
---

---------------------------