Nieuwe webwinkel www.lichtdiscounter.nl opent de deuren


STEENBERGEN, 20090108 -- Vanaf 8 januari kan iedereen die op zoek is naar eigentijdse designverlichting terecht op www.lichtdiscounter.nl. Met deze nieuwe webwinkel richt www.lichtdiscounter.nl zich op de Nederlandse en Belgische markt.

Het ruime assortiment designverlichting van >1500 producten bestaat o.a. hanglampen, wandlampen, plafondlampen, LEDverlichting, tuin- en projectverlichting. Niet alleen particulieren maar ook bedrijven vinden hier de verlichting voor hun interieur, kantoor, winkel of thuiswerkplek.

De toegevoegde waarde van www.lichtdiscounter.nl ligt in de gebruiksvriendelijkheid van de webshop, ruime keuze, scherpe prijzen en handige tips. De bezorging van de producten vindt plaats binnen 7 werkdagen en kost slechts ¤ 6,95 binnen Nederland en ¤ 7,95 voor Belgie. Bij besteding boven ¤ 199,- is de bezorging zelfs gratis.

Uiteraard kunt u veilig online betalen bij www.lichtdiscounter.nl met iDEAL, overboeking of onder rembours. Belgische klanten kunnen gebruikmaken van Bancontact/Mistercash. Voor klanten die graag op de hoogte blijven is er zelfs een wekelijkse nieuwsbrief met aanbiedingen, tips en achtergrondinformatie.





ingezonden persbericht