Ingezonden persbericht


PERSBERICHT FOR IMMEDIATE RELEASE 09-01-2009

HorseHairJewelry introduceert nieuw model ring met paardenhaar

Voor wie een mooi sieraad van zijn trouwe Equus bij zich wil dragen is bij HorseHairJewelry in Hechtel (B) aan het juiste adres. De collectie van gouden en zilveren sieraden waarin het haar van je eigen paard is verwerkt biedt ruime keus aan menig paardenliefhebber. Het allernieuwste model damesring is een aanwinst voor de collectie. Laat de haren van je trouwe viervoeter schitteren aan je vinger tussen een zetting met zirkonia's of brilliant.

Wil je je moeder verrassen met een uniek kado, je relatie verzegelen met een ring die niet alleen je relatie maar ook jullie paarden aan elkaar bindt of je vriend(in) troosten met een dierbare herinnering na het verlies van zijn/haar paard? HorseHairJewelry maakt het allemaal mogelijk! De sieradencollectie van HorseHairJewelry biedt ruime keus aan kwalitatief hoogwaardige sieraden in zilver of goud. Het nieuwste model damesring RD4 is rondom gevlochten met staart- of maanhaar van je lieveling en afgewerkt met een twinkelende steen naar keuze. Deze ring zal ook zeker niet misstaan als relatie- en/of trouwring voor koppels die elkaar in de paardenbranche hebben gevonden. U heeft al een rondom gevlochten model gezet met zirkonia vanaf ¤ 159,-

De sieraden van HorseHairJewelry worden met de hand gegoten en afgewerkt door een goudsmid met jaren ervaring op dit vakgebied. HorseHairJewelry is een initiatief van Sandra van den Hof en onderdeel van haar bedrijf Pleasure Gaits. Als vervent paardenliefhebster en tevens dochter van een goudsmid kwam zij enige jaren geleden op het idee om beide passies te combineren in paardenhaarsieraden. Voor meer informatie surft u naar www.horsehairjewelry.eu of bel +32 (0) 11 666 158.


---

Achtergrondinformatie:

HorseHairJewelry is een initiatief van Sandra van den Hof en onderdeel van haar bedrijf Pleasure Gaits. Het bedrijf is gelegen in het prachtige natuurgebied 'De Kempen' vlak over de grens in België. Hier geeft Sandra van den Hof met haar Tennessee Walking Horses houding- en zitlessen, trainingen en workshops met als doel mensen bewuster om te laten gaan met dieren, paarden in het bijzonder. De paarden die voor de workshops worden ingezet zijn Tennessee Walking Horses, een in Europa nog vrij zeldzaam maar steeds populairder wordend Amerikaans gangenpaardenras. Naast het comfortabele gangwerk van deze paarden wat tevens drempelverlagend werkt, zijn ze zeer goed in het spiegelen van hun begeleider of ruiter dankzij hun mensgerichte en werkwillige karakter. Sandra van den Hof heeft reeds 15 jaar ervaring in het rijden met gangenpaarden, heeft wereldwijd clinics en trainingen gevolgd oa bij verschillende bekende zit- en houding experts. Sandra beschikt over een TWHBEA Instructeurs licentie voor Tennessee Walking Horses en is tevens Centered Riding® Instructeur Level I.

De workshops bij Pleasure Gaits focussen zich op het begeleiden van mensen om deze op een natuurlijke en humane wijze te leren omgaan naast én op het paard. Naast houding- en zitlessen begeleidt Sandra van den Hof tevens mensen die door blokkades, angst of lichamelijk letsel weer terug in het zadel willen kruipen. Dit kan individueel of in groepsverband dmv workshops. Bij Pleasure Gaits is de benadering van zowel mens als dier gebaseerd op een holistische visie.

Ter ondersteuning van bovenstaande verkoopt Pleasure Gaits een selectief aantal producten die bijdragen aan de harmonie en balans tussen paard en ruiter te weten: HorseHairJewelry, Balimo, RhythmBeads en the Bitless Bridle . Pleasure Gaits is eigenaar van HorseHairJewelry en importeur en distributeur van BALIMO®, Rhythm Beads en the Bitless Bridle.

Contactinformatie voor foto's en informatie:

Sandra van den Hof
Pleasure Gaits
Kamertstraat 20
B-3940 Hechtel
België

+32 11 666 158 / +32 473 536470
www.pleasuregaits.com

www.horsehairjewelry.eu | www.balimo.be | www.rhythmbeads.eu | www.bitlessbridle.eu