Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Ricky Koole & Leo Blokhuis terug in het theater!

Na het succes van hun eerste theatertournee, zijn Ricky Koole en Leo Blokhuis in 2009 weer te zien in de Nederlandse theaters. Hun nieuwe tournee, getiteld "Harmonium" start op 10 januari en loopt door t/m maart 2009.

Ricky en Leo hebben een missie! Ze willen vergeten liedjes en componisten onder de aandacht brengen en een lans breken voor goede nieuwe liedjesschrijvers. Ricky zingt de mooiste onbekende en vergeten juweeltjes, begeleid door twee bijzondere muzikanten (Eric van Dijsseldonk en Marcel de Groot. Marcel de Groot vervangt Wouter Planteijdt tijdens deze tour). Leo vertelt verhalen over pareltjes uit de popgeschiedenis. Samen met het publiek gaan ze in discussie over de mooiste, meest ontroerende en meest pakkende liedjes. Heb je deze voorstelling eenmaal gezien dan krijg je vanzelf zin om oude platen uit het stof te halen of in een winkel op zoek te gaan naar nieuwe beloftes!

Ricky Koole speelt in de film Linoleum, een eigen productie die is verkozen tot slotfilm van het Noordelijk Film Festival. Verder heeft Ricky een duet opgenomen met Chris Chameleon
(een Zuid-Afrikaanse zanger), speelt ze in de televisieserie 'Verborgen gebreken' voor Net 5 en speelt ze de hoofdrol in de Musical 'Batte'.
Leo Blokhuis is de maker van '2 Meter Sessies' en schrijver van o.a. de bestseller "Grijsgedraaid".
Leo presenteert ook het nieuwe Top 2000 jaaroverzicht, dat te zien is op woensdag 31 december 20:45 uur op Nederland 3.

Welk liedje verdient het om weer eens gehoord te worden? Klik hier om mee te doen in de discussie en wie weet komt uw keuze langs in de voorstelling!

Klik hier voor de speellijst van Harmonium.
Of kijk op www.harmoniumtheater.nl

Muzikanten:
Marcel de Groot en Eric van Dijsseldonk

Regie:
Marcel Visbeen

Noot aan de redactie (