Gemeente Baarn

Zaterdag feestelijke opening tijdelijke huisvesting Hummelhonk en Kids.nl

De nieuwe tijdelijke huisvesting van peuterspeelzaal Hummelhonk en van de buitenschoolse opvang Kids.nl op Sportpark Ter Eem in Baarn is klaar én in gebruik. Dat willen de Stichting Lokaal Welzijn, de Stichting Kinderopvang Baarn en de gemeente Baarn niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zaterdag 10 januari aanstaande wordt de tijdelijke huisvesting daarom officieel en feestelijk geopend.

Het feest op Sportpark Ter Eem begint om 10.00 uur met de officiële opening door wethouder Joost de Wilde. Zowel de kinderen van Hummelhonk en Kids.nl als hun ouders zijn uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn. Speciaal voor de 'Hummelhonkers' zijn er in en rond het gebouw allerlei leuke activiteiten te doen. Kinderen van de buitenschoolse opvang kunnen voetballen en hockeyen op de sportvelden. Begeleiders van de voetbalvereniging Eemboys en van hockeyvereniging BMHV verlenen hun medewerking en zorgen dat er lekker gesport kan worden.

Iedereen van harte welkom
Ook buurtbewoners, sportverenigingen en andere belangstellenden zijn van harte welkom bij de opening om 10.00 uur bij de tijdelijke huisvesting op Sportpark Ter Eem. Aansluitend is er tot 11.30 uur gelegenheid om een kijkje te nemen in het gebouw onder het genot van een kopje koffie of thee.