RTL Group

Nieuwe aflevering onthullende spelshow 'Het Moment Van de Waarheid'

In januari zijn bij RTL 4 vier nieuwe afleveringen te zien van de onthullende spelshow Het Moment Van De Waarheid. In het najaar van 2008 werd dit wereldwijd bekende format met succes in Nederland geïntroduceerd. Vanaf zaterdag 10 januari onderwerpt Robert ten Brink nieuwe kandidaten aan een zeer persoonlijk en confronterend vragenvuur, waar Nederland de volgende dag nog lang over doorpraat.

In Het Moment Van De Waarheid levert alleen de waarheid geld op. Hoe verder de kandidaat hierin durft te gaan, hoe meer geld er te verdienen valt. Voorafgaand aan de show beantwoordt de kandidaat vijftig vragen aan de leugendetector. Al deze vragen gaan over de persoon zelf en kunnen zeer privé en confronterend zijn. Heb je een collega wel eens expres in een slecht daglicht gebracht? Vind je jezelf aantrekkelijker dan je beste vriendin? Zou jouw vrouw je eigenlijk niet moeten vertrouwen? De hoofdpersoon mag later in de studio opnieuw op deze vragen reageren, alleen ditmaal ten overstaande van geliefden, familieleden, collegas én master of suspense Robert ten Brink. Durft de kandidaat hen te confronteren met de gegeven antwoorden, of wordt toch voor het leugentje om bestwil gekozen? In dit laatste geval is er maar één uitweg en dat is de studio verlaten.

Uitzending: vanaf zaterdag 10 januari, tussen 21.30 en 22.30 uur.

Website: rtl.nl/hetmomentvandewaarheid

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718598 of karin.bouwknegt@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.