Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Tilburg, 10-01-2009

Politie controleert op fietsverlichting

TILBURG: Op het NS Plein heeft de politie vrijdagavond een controle op fietsverlichting gehouden. Agenten noteerden de gegevens van 13 fietsers in hun bonnenboekje, omdat de verlichting niet in orde was.

Jongen (17) aangehouden voor openlijke geweldpleging

TILBURG: Een 17-jarige inwoner van Eijsden is zaterdagmorgen
aangehouden voor openlijke geweldpleging. De jongen was bij diverse opstootjes betrokken, waarop hij werd aangehouden. Na verhoor is hij in de loop van de ochtend heengezonden. De politie maakt
proces-verbaal op.

Dealer aangehouden: 70 XTC-pillen in beslag genomen

TILBURG: In een horecagelegenheid aan de Heuvel is zaterdagmorgen een 27-jarige inwoner van Tilburg aangehouden. De man was in een
horecagelegenheid betrapt op het bezit van harddrugs. De ondernemer heeft de man aangehouden, omdat het vermoeden bestaat dat hij in de zaak aan het dealen was. De politie heeft ruim 70 XTC-tabletten en een gripzakje cocaïne in beslag genomen bij de man. Hij is in verzekering gesteld.

Politie houdt inbreker aan op heterdaad

TILBURG: Zaterdagmorgen is in een studentenhuis aan de Oerlesestraat een 25-jarige inwoner van Tilburg aangehouden. De man had rond 04:00 uur een ruit van de achterdeur ingegooid en was het pand binnen gegaan. Bij het zien van de politie probeerde hij via de trap te vluchten. De Tilburger had geen verklaring waarom hij het pand was binnengegaan.