TROS

Mime-Version: 1.0 (Apple Message framework v926)
Date: Thu, 8 Jan 2009 11:08:23 +0100

To: undisclosed-recipients:;

Hilversum, 08-01-2009
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 10 januari
Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN TROS MUZIEKCAFÉ ZATERDAG 10 JANUARI

Bert Haandrikman ontvangt zaterdag 10 januari in TROS MUZIEKCAFÉ:

Dana Winner staat al bijna 20 jaar aan de top in Vlaanderen. Ook buiten België is Dana erg populair en met de verkoop van bijna 2 miljoen cd's heeft zij de status bereikt van internationale klasse. Met haar nieuwe album 'Tussen nu en morgen' levert Dana een mooie opvolger af voor haar in 2006 met goud bekroonde album 'Als je Lacht'.

The Punanas is een band van vijf vrienden uit Zeeland die op een zonnige zomeravond op een terras in Middelburg al jammend het liedje 'About You' maakten. Het nummer werd later gebruikt in de film Nadine waarin Halina Reyn danst op het betreffende nummer.

Lukas Batteau is een half-Nederlandse half-Amerikaanse singer-songwriter uit Utrecht. Een man met een kleurrijke stem, een goed klinkende gitaar en een aantal mooi geschreven liedjes. In 2008 stond hij in het voorprogramma van Beggars Fortune uit de VS en Wouter Hamel. Zijn eerste studio EP heet 'All dressed up an nowhere to go'.

Orkest Koninklijke Luchtmacht met Ellen ten Damme. Ellen ten Damme gaat niet alleen door het land met haar theatertour 'Durf Jij?!?!', maar daarnaast staat zij een aantal malen op het podium met 'Rockopera in Concert'. Dit is een avondvullende theatershow van het Luchtmachtorkest met nummers uit: Tommy, Evita, Jesus Christ Superstar, Hair, Rent en The Wall. Bij elke show is er een special guest: deze maand is dat Ellen.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl