Gemeente Zwolle

13. Onteigening Ceintuurbaan Noord (artikel 80 onteigeningswet)

Ontwerp raadsbesluit onteigening ter inzage

Namens de raad van de Gemeente Zwolle maken burgemeester en wethouders bekend dat ingevolge van artikel 80 van de onteigeningswet, met ingang van 12 januari 2009, gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt het ontwerp raadsbesluit met bijlagen, van het plan tot onteigening Bestemmingsplan Ceintuurbaan Noord.

In het onteigeningsplan zijn percelen aangewezen waarvan de onteigening geschiedt ten name van de gemeente Zwolle. De te onteigenen percelen zijn gelegen in het gebied direct ten oosten van de Ceintuurbaan en direct ten zuiden van de Oude Meppelerweg. De onteigening is noodzakelijk voor de realisatie van het bestemmingsplan Ceintuurbaan Noord. Dit bestemmingsplan voorziet in het belang van de ruimtelijke ordening in de bestemmingen 'Bedrijfsdoeleinden', 'Bedrijfsdoeleinden verkooppunt voor motorbrandstofpunten', 'Verkeersdoeleinden', 'Verkeersdoeleinden langzaamverkeer', 'Groenvoorzieningen' en 'Water' en de dubbelbestemmingen 'Ondergrondse waterleiding' en 'Ondergrondse gasleiding'. De bij dit raadsbesluit ter onteigening aan te wijzen perceelsgedeelten hebben de bestemmingen 'Bedrijfsdoeleinden' en 'Verkeersdoeleinden' en de dubbelbestemming 'Ondergrondse gasleiding'.

Volledige besluit

Het volledige besluit met alle bijlagen ligt met ingang van 12 januari 2009 tot 23 februari 2009 voor een ieder ter inzage in het stadhuis (informatiecentrum, Grote Kerkplein 15, ingang Sassenstraat) en in het stadskantoor aan het Lubeckplein 2. Daarnaast zijn de stukken digitaal ter inzage (zie links onderaan deze pagina):
* Ontwerp beslisnota / raadsbesluit onteigening Ceintuurbaan Noord
* Bestemmingplan Ceintuurbaan Noord (met kaart)
* Grondplantekening 2008-362

* Lijst van te onteigenen onroerende zaken en beperkte rechten
* Kopie beslisnota / raadsbesluit ter inzage legging ontwerp beslisnota / raadsbesluit onteigening Ceintuurbaan Noord
* Kopie publicatie Peperbus d.d. 07-01-2009

Openingstijden en eventuele toelichting

Het informatiecentrum is geopend op:


* maandag van 13.00 tot 17.00 uur

* dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
* zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

* Het stadskantoor is geopend op:

* maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur
* op donderdag van 09.00 tot 19.00 uur.

Indien u na inzage van de stukken een toelichting wenst, kunt u een afspraak maken met de heer G.C.E. Manche van de afdeling Vastgoed, telefoonnummer (038) 498 26 04.

Zienswijzen

In het kader van een zorgvuldige voorbereiding van het door de Raad te nemen besluit worden belanghebbenden gedurende bovenvermelde termijn in de gelegenheid gesteld schriftelijk dan wel mondeling hun zienswijzen over het onteigeningsplan naar voren te brengen. De zienswijze kan schriftelijk worden gericht aan de Raad van de Gemeente Zwolle, Postbus 10007, 8000 GA Zwolle. Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, kunt u een afspraak maken met G.C.E. Manche. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.