Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district

Bergen op Zoom, 10-01-2009

Pand zwaar beschadigd na uitslaande brand

ROOSENDAAL: Bij een uitslaande brand aan het Kadeplein in Roosendaal is een appartementencomplex zwaar beschadigd geraakt. Rond 06:41 uur kwamen diverse meldingen over de brand binnen bij de
Gemeenschappelijke Meldkamer in Tilburg. Het pand moet als verloren worden beschouwd. Naast gelegen panden heb roet en waterschade opgelopen.

De brandweer, die op dat moment bezig was met het bestrijden van een brand in een bedrijfspand aan de Westelijke Havendijk, was binnen enkele minuten ter plaatse en heeft de brand bestreden met vier blusvoertuigen en twee hoogwerkers. Om 08:45 uur gaf de brandweer het sein brand meester. Vier bewoners van het complex hebben het pand ongedeerd verlaten en zijn door de gemeente Roosendaal opgevangen op de brandweerkazerne, waar ook Burgemeester Marijnen aanwezig was. De brand is vermoedelijk ontstaan op de 1e etage. De oorzaak van de brand is onbekend. De stichting Salvage is ter plaatse gekomen om met de gedupeerden zorg te dragen voor afhandeling van de zaak.

Politie houdt man aan voor huiselijk geweld

ROOSENDAAL: In de wijk Kalsdonk heeft de politie vrijdagavond een 34-jarige inwoner van Roosendaal aangehouden. De man wordt verdacht van huiselijk geweld tegen zijn echtgenote en is in verzekering gesteld.

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 10-01-2009 13:57 | © Regio Midden en West Brabant |