Muziekvereniging PVO 110 jaar


Jubileumconcert met Westlands Mannenkoor

SOEST, 20081121 -- Zaterdagavond 10 januari geeft Muziekvereniging PVO, samen met het Westlands Mannenkoor, een Jubileumconcert. Het concert wordt gegeven in de grote zaal van het SRO Spleasure Centrum aan de Dalweg te Soest. Het concert begint om 20:15 uur.

PVO bestaat 110 jaar, reden voor een speciaal jubileumconcert. Om in het komende jubileumjaar eens flink uit te pakken is voor dit concert contact gezocht met het Westlands Mannenkoor uit Naaldwijk. Dit koor telt zo'n 150 (!) leden en geniet landelijke bekendheid. Met diverse optredens op radio, TV en verschillende CD producties op hun naam belooft dit een bijzonder concert te worden.

Al voor de zomervakantie zijn de voorbereidingen voor dit concert begonnen. Zowel PVO als het Westlands Mannekoor zullen zich tijdens het concert van hun beste kant laten horen. Natuurlijk zullen er ook gezamenlijk de nodige stukken op het programma staan. De "Exodus Song" en "I am sailing" zijn daar een voorbeeld van.

Kaarten voor dit unieke Jubileumconcert kosten ¤10,- en zijn vanaf maandag 24 november verkrijgbaar bij het VVV aan de Steenhoffstraat te Soest, Tabaksspeciaalzaak Wolfsen aan de Laanstraat 39, Virgil's Drankenspeciaalzaak aan de Tamboerijn 29, Slijterij-Wijnhandel Toon van der Linden aan de Soesterbergsestraat 49 en bij SRO Spleasure Centrum aan de Dalweg te Soest.

Meer informatie over Muziekvereniging PVO en het Westlands Mannenkoor is te vinden op www.pvosoest.nl en www.westlandsmannenkoor.nl





Ingezonden persbericht