Stunt met Draaimolen uit 1874


Unieke draaimolen zal worden opgebouwd in Autototron Rosmalen

ROSMALEN, 20090106 -- Oldtimerbromfietsclub "De Bromvliegers" houdt wel van een stunt; komend weekend ( 10 en 11 januari 2009) zullen ze een antieke draaimolen uit 1874 ombouwen tot een spectaculair en wel zeer uniek exemplaar. In plaats van de bekende paarden, auto's en vliegtuigjes zullen er echte oldtimerbromfietsen en motoren in geplaatst gaan worden. Dit gebeurt tijdens de Oldtimerbeurs die op 10 en 11 januari georganiseerd wordt in het Autotron te Rosmalen.

In de Spykerhal zullen ze samen met andere bromfiets en motorclubs zorgen voor een geweldig feest. In een ouderwetse kermissfeer kunt u slaan op de Kop van Jut, eens stevig meppen tegen een boksbal, fietsband werpen, bussen gooien, advies vragen bij een waarzegster die woont in een heuse woonwagen en nog veel meer. Dit uiteraard naast de gewone beursactiviteiten zoals het bezoeken van merkenclubs, het kopen van nieuwe en gebruikte onderdelen, oude brommers, motoren, gereedschap enz.

De ronddraaiende brommers in de draaimolen symboliseren overigens een eindeloze rij brommers die De Bromvliegers in augustus ook weer in Zijtaart hopen te zien. Op 23 augustus gaan ze namelijk een poging doen om het wereldrecord "De Jumbo langste rij bromfietsen" weer in hun bezit te krijgen. Het belooft dus weer een seizoen vol stunts met oud materieel te worden, zo weet de bromfietsclub ons te melden.


De beurs is dit weekend open van 10.00 tot 17.00 uur en vindt plaats in het Autotron te Rosmalen de entree bedraagt 10,- Euro
Info en kortingsbonnen op www.oldtimerbeurs.net en www.bromvliegers.nl


----------------------
De Bromvliegers zijn met ruim 400 leden de grooste oldtimer bromfietsclub van Nederland. Met als thuisbasis het Brabantse Zijtaart kent de vereniging vele leden uit het zuiden des lands. De gemeenten Veghel, Bernheze en Laarbeek spannen daarbij de kroon. De leden bezitten in totaal een ruime 2000 bromfietsen die gedurende de zomerperiode ook regelmatig worden bereden tijdens de evenementen van de Brabantse Bromfiets Dagen. Samen vormen zij dan het grootste rijdende museum van Europa!
----------------------

http://www.bromvliegers.nl





ingezonden persbericht