Ingezonden persbericht

Nieuwjaarsbijeenkomst SP Tilburg 10 januari de Poorten

De SP nodigt iedereen die het afgelopen jaar met ons heeft samengewerkt uit voor een gezellige informele start van 2009 op zaterdag 10 januari in wijkcentrum de Poorten, tussen 14.30 uur en 17.00 uur.

Het was een historisch jaar voor de SP en voor Tilburg: In april viel het doek voor het PvdA-CDA-GL-college en amper twee weken later stond er al een nieuwe ploeg klaar: Mét de SP en zónder het CDA. Voor het eerst ging de SP deelnemen aan de coalitie. Met twee wethouders in het nieuwe college, een van vers bloed voorziene vijfkoppige raadsfractie en een steeds meer uitdijende groep SP-actievelingen kan de SP nu nog beter en concreter werken aan de verwezenlijking van een menswaardiger, gelijkwaardiger en solidairder Tilburg.

Maar er is in 2008 nog veel meer gebeurd wat de moeite waard is om over van gedachten te wisselen met de inwoners van Tilburg. Ook wordt vooruitgekeken naar het nieuwe jaar: Welke kansen, uitdagingen en mogelijkheden zijn er in 2009 voor de SP en voor Tilburg? Fractie, wethouders en andere SP-actievelingen praten er op zaterdag 10 januari graag over met iedereen die daar een antwoord op heeft. Voor de inwendige mens wordt uiteraard gezorgd. Er is live muziek en de goeie sfeer komt als het goed is vanzelf!