Veel primeurs op de 21e Int. Artiesten- en Evenementenbeurs

05/01/2009 09:54

Beursgebouw Eindhoven BV

Op 11, 12 en 13 januari 2009 vindt de 21e editie van de AEB in Beursgebouw Eindhoven plaats. De grote evenementenhal zal weer volledig gevuld zijn met een veelzijdigheid van afnemers en aanbieders op entertainmentgebied.

De bezoeker ziet dit jaar veel nieuwe exposanten, nieuwe acts en een aantal primeurs, Zo komt Action Events wederom met een primeur naar Eindhoven, een F16 motion flight simulator met grootbeeld projectie. Deze nieuwe flight simulator geeft je het gevoel te vliegen in een F 16 of F 22 Raptor, je stijgt op van vliegveld Valkenburg en je landt weer op Schiphol.

Naast onze trouwe exposanten zijn er veel nieuwe (internationale) gezichten, zoals o.a. de 2 Duitse komedianten Dirk und Daniel, 4 nieuwe acts van PaSSaR Performing Arts waar we nu nog niets over mogen verklappen, Juhe-kinderfeesten, de Belgische prinses op de harp; Janu, de Dino en Rocco discoshow, Janet Jongleurin, een bekend gezicht binnen de party- en fashionscene; Soow Pictures, de synthetische ijsbaan van Global Green Ice, het Indianen verteltheater van Potlatch, en vele artiesten van Cat International. U ziet, ook voor de trouwe bezoekers is er weer veel nieuws te zien.

De AEB staat erom bekend dat men zich persoonlijk kan laten adviseren en alvast een stukje kan "proeven" van de sfeer die men kan verwachten. Naast presentaties vanuit de sfeervolle stands kan men ook in de podiumzaal en bij het straattheater live-optredens bijwonen. Het straattheater vindt dit jaar in een unieke locatie plaats.

Tria Fata plaatst een mobiel openlucht theater 'Het Hart', de artiesten kunnen zich hierin op een bijzondere manier presenteren. Het geboden entertainment varieert per dag en is zeer uiteenlopend. Het programma is bovendien opgenomen in de beurscatalogus die bezoekers bij binnenkomst gratis ontvangen en die tevens informatie over de aanwezige deelnemers bevat.

Kortom; De AEB is dé vakbeurs voor professionals op het gebied van artiesten, organisaties, diverse bureaus, toeleveranciers en andere betrokkenen binnen de entertainment- en evenementenbranche. Mis hem niet!

De Beurs is op zondag 11 januari geopend van 11.00 - 18.00 uur, maandag 12 januari van 14.00 - 22.00 uur en dinsdag 13 januari van 11.00 - 18.00 uur. Voor meer praktische informatie over de Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs, optreedschema's en kortingskaarten kunt u kijken op: www.aeb.nl

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.





http://www.aeb.nl