Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district
Bergen op Zoom, 11-01-2009

Politie vindt softdrugs in Bergs café

BERGEN OP ZOOM: In een horecagelegenheid aan het Sint Catharinaplein heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag een 38-jarige inwoner van Bergen op Zoom aangehouden. Rond 02:00 uur vonden agenten ruim 700 gram softdrugs, verpakkingsmateriaal en enkele weegschalen in het café van de man. De Bergenaar is op verdenking van bezit en handel in drugs aangehouden. De drugs zijn in beslag genomen.

Automobilist licht gewond bij verkeersongeval

BERGEN OP ZOOM: Na een verkeersongeval op de Rijksweg A4 zijn
zaterdagmorgen een 41-jarige automobilist uit Bergen op Zoom en een 21-jarige passagier licht gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis. De politie vermoedt dat de bestuurder onder invloed van alcohol achter het stuur zat. Een arts heeft een bloedproef afgenomen.

Rond 07:30 uur sloeg de Bergenaar met zijn auto over de kop, nadat hij met volle vaart achter op een auto was gereden, die vanwege een geval van pech op de vluchtstrook stond geparkeerd. Door de aanrijding sloeg de auto met daarin het tweetal over de kop, maar zij konden op eigen kracht uit het voertuig komen. De eigenaar van de pech auto had het voertuig vooraf gemarkeerd met een gevarendriehoek op de weg. De twee personenautos zijn total loss en zijn door een bergingsbedrijf weggesleept.

Auteur: Henk Snepvangers

Laatst gewijzigd 11-01-2009 14:50 | © Regio Midden en West Brabant |