MUZIEKVERENIGING PATIENTIA VINCIT OMNIA,

Rembrandtlaan 9, 3761 AG, Soest
Telefoon: 035-60 222 68

11 januari 2009

PERSBERICHT

Jubileumjaar Muziekvereniging PVO geopend
'PVO staat voor samenwerking, kwaliteit en gezelligheid'

Zaterdagavond 10 januari gaf Muziekvereniging PVO een Jubileumconcert ter ere van het 110 jarig bestaan van de vereniging. Als gast was 'Het Westlands Mannenkoor' uitgenodigd. De sporthal van het Spleasure Centrum in Soest was het decor van een geslaagd openingsconcert van dit jubileumjaar.

De ongeveer 400 toeschouwers werden getrakteerd op een gevarieerde avond muziek, afwisselend gebracht door harmonie, koor en harmonie met koor samen. Leuk detail van de avond was dat alle 115 koorleden van 'Het Westlands Mannenkoor' luid applaudisseerden voor de 10 jarige drummer, Daan van der Vliet, die op het drumstel het orkest zeer strak begeleidde tijdens de uitvoering van 'The Cream of Clapton'.

Als afsluiting van het geslaagde jubileumconcert feliciteerde de burgemeester van Soest, de heer Noordergraaf, Muziekvereniging PVO met het jubileum. Volgends de burgemeester staat PVO voor samenwerking, kwaliteit en gezelligheid. Om dit te benadrukken bood de burgemeester, namens de gemeente Soest, alle leden van het harmonieorkest een bloemetje aan. Traditiegetrouw werd het eerste concert van het jaar afgesloten met de Radetzki mars van Strauss.

Meer informatie over Muziekvereniging PVO is te vinden op de geheel vernieuwde website van Muziekvereniging PVO: http://www.pvosoest.nl.



Ingezonden persbericht