Start Vacaturetestdagen.

12/01/2009 09:43

Intelligence Group

Start Vacaturetestdagen

Vandaag, 12 januari 2009, starten de Vacaturetestdagen en deze duren tot en met 26 januari (24:00 uur). Tijdens deze 14 dagen kunnen werkgevers op www.vacaturetestdagen.nl een vacature uploaden. Deze vacature zal vervolgens door een team van experts op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie worden beoordeeld op een vijftal dimensies, met 13 onderliggende aspecten, variërend van 'stoppingpower' en logische opbouw tot en met het gebruik van kritische wervingsfactoren en de aanwezigheid van een 'call to action'.

Rendement van vacatures omhoog

Het doel van de Vacaturetestdagen is om werkgevers meer inzicht te geven in de wervingskracht van vacatures. De effectiviteit van vacatures wordt veelal gerelateerd aan de media die worden ingezet om de vacatures te promoten (het bereiken van potentiële werknemers). De werkelijke kracht van de effectiviteit is meer gelegen in de opzet, opmaak, boodschap en wervingskracht van de personeelsadvertenties (het bewegen van mensen). Door middel van de Vacaturetestdagen krijgen werkgevers meer inzicht in hoe ze relatief eenvoudig de effectiviteit van hun arbeidsmarktcommunicatie kunnen verbeteren.

Gratis deelname

Deelname aan de Vacaturetestdagen is gratis. De (eerste 500) beoordelingsrapporten worden op 2/2/2009 verstuurd naar de deelnemers.

De Vacaturetestdagen worden mede mogelijk gemaakt door:

Werf&, Intelligence Group, Amcinfo.nl, Budgetrecruitment.nl, Recruitmentsystemen.nl, Communicatieplan.info en Communicatiecoach.com, Hireserve, Knollenstein, Expand Online, Nuwerk.nl, Heeftwerk.nl, Ambitious People, JobPost, Beoordeelmijnrecruiter.nl en HRbase.

Meer informatie over de Vacaturetestdagen en/of over de resultaten

Ga naar www.vacaturetestdagen.nl of neem contact op met mevrouw Anne-Britt Petri via onderstaande gegevens:

T 010 - 213 17 00

E anne-britt@campaign-group.nl

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.vacaturetestdagen.nl