Politie Utrecht

Persberichten stad Utrecht, 10.25 uur

Utrecht, 12-01-2009

Verkeersongeval

UTRECHT Bij een verkeersongeval op de Carnegiedreef zijn zondag 11 januari een 36-jarige man uit s Hertogenbosch en een 32-jarige man uit Tricht gewond geraakt. Rond 19.45 uur kreeg de politie een melding dat er een auto tegen een boom was gereden. Ter plaatse troffen agenten de auto aan met hierin twee mannen. Beide zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De 36-jarige man moest worden opgenomen. De politie onderzoekt hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden.

Vechtpartij

VLEUTEN Zondag 11 januari heeft er in een supermarkt aan de Hindersteinlaan een vechtpartij plaatsgevonden. Rond 16.45 uur kwam er een melding binnen van een conflictsituatie in een supermarkt. Ter plaatse bleek er een conflict te zijn geweest tussen verschillende personen. Personeel van de supermarkt hadden in eerste instantie de partijen uit elkaar gehaald. Toen het gezelschap de winkel uitliep, laaide de ruzie weer op en ontstond er opnieuw een vechtpartij. Agenten hebben vervolgens drie mannen van 20, 29 en 30 jaar uit Utrecht en Vleuten en vijf vrouwen van 19, 21, 28, 31 en 40 jaar uit Vleuten, Utrecht en Houten aangehouden voor openlijke geweldpleging. Zij zijn allen overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Jongeren aangehouden

UTRECHT De politie heeft in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 januari vijf jongeren aangehouden voor overlast. Agenten zagen rond 02.00 uur een groepje jongens lopen die erg luidruchtig waren, stonden te urineren en meisjes lastig vielen. De jongeren van 18 en 19 jaar uit Utrecht en Zeist, zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na hun verklaring te hebben opgenomen zijn zij met een bekeuring op zak naar huis gezonden.

Autodieven aangehouden

UTRECHT - De politie heeft zondagmiddag twee mannen van 32 en 35 jaar uit Den Haag en Utrecht aangehouden op verdenking van diefstal. Agenten zagen rond 14.20 uur een auto staan op het Zandpad en besloten de auto en de inzittenden te controleren. De auto bleek van diefstal afkomstig en hierop zijn de twee mannen aangehouden. Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor. De auto is in beslag genomen.