Gemeente Oisterwijk

AquaFit4you
12-01-2009
Nieuw bij de Leye: AquaFit4you

Zwembad de Leye in Oisterwijk heeft een nieuw bewegingsconcept in het water: AquaFit4you. Hierbij wordt fitnessapparatuur gebruikt zoals we die kennen uit de sportschool. De nieuw ontwikkelde apparatuur staat aan de badrand en in het water. Net als in de sportschool kiest de deelnemer wat- en wanneer er getraind wordt.

Het programma van AquaFit4you bestaat uit 18 speciale oefeningen die alle spiergroepen in het lichaam activeren en trainen. Hierbij wordt rekening gehouden met de waterweerstand. De oefeningen zijn volledig uitgewerkt op stuurkaarten met een tekening van de geactiveerde spiergroepen. Op de kaart is ook een trainingsschema uitgewerkt. Deelnemers zijn niet gebonden aan vaste tijden, zij kunnen kiezen uit een aantal dagdelen.

Nieuw concept

Zwembad de Leye heeft het concept ontwikkeld samen met de firma Waterfly. Centraal uitgangspunt is dat iedere deelnemer zijn eigen doel kan najagen. Zoals een lichaamscorrectie, conditietraining en gericht werken aan spiergroepen. Onder begeleiding en met de stuurkaarten werken deelnemers zo aan hun gezondheid en vitaliteit.

Meer informatie tijdens open dag

Meer informatie over onder andere AquaFit4you wordt op zondag 18 januari uitgebreid gegeven tijdens de Open Dag bij zwembad de Leye. Deze dag duurt van 10.00 tot 14.00 uur. Bezoekers kunnen deelnemen aan alle aqua-activiteiten die bij zwembad de Leye worden verzorgd. Ook nieuwe activiteiten zoals AquaFit4you, AquaSlank én NordicSlank komen aan bod.

Meer informatie op www.sportbedrijfoisterwijk.nl of via 013-5284714.

De Lind 44 | Postbus 10101 | 5060 GA OISTERWIJK Tel: 013 52 913 11 | Fax: 013 52 856 60 | Email: gemeente@oisterwijk.nl PrivacyProclaimer Colofon