Gemeente Wassenaar

Koninklijke onderscheiding voor zes vrijwilligers bij Wassenaarse Brandweer Op vrijdag 9 januari jl. reikte burgemeester drs. J. Th. Hoekema Koninklijke onderscheidingen uit aan zes vrijwilligers tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Wassenaarse Brandweer. De volgende zes vrijwilligers worden gedecoreerd, omdat zij meer dan 20 jaar als vrijwilliger bij de Wassenaarse brandweer inzetbaar zijn of zijn geweest.
De heer B.J.J. van den Berg, 35 jaar vrijwilliger De heer J. van Egmond, ruim 26 jaar vrijwilliger De heer J.A. Mook, 26 jaar vrijwilliger
De heer J.B. van der Kroft, 31 jaar vrijwilliger De heer G.P.W.M. Pieterse, 31 jaar vrijwilliger De heer H.A. Albers, ruim 35 jaar vrijwilliger Allen worden bevorderd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. De uitreiking vindt plaats rond 21 uur in de kantine van de Brandweerkazerne aan de Johan de Wittstraat in Wassenaar. Van een vrijwilliger bij de brandweer wordt grote inzet gevraagd. De eisen ten aanzien van opleiding en oefening nemen steeds toe en daarmee wordt een aanzienlijk beroep gedaan op de beschikbaarheid van een vrijwilliger. Vrijwilliger zijn bij de brandweer vraagt verantwoordelijkheidsgevoel en maatschappelijke betrokkenheid. De lokale gemeenschap waardeert de inzet van vrijwilligers bij de brandweer in hoge mate, maar ook landelijk wordt groot belang gehecht aan vrijwilligheid bij de brandweer.

Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl